Fixura

Fixura
  • Lainaa 1000-10 000 euroa
  • Lainaa ihmisiltä ihmisille
  • Ilmainen lainahakemus
  • Ikäraja 21-vuotta
  • Määritä lainan korko itse

Hae Fixura Lainaa Klikkaamalla Tästä

Fixura Perustiedot

Jos haluat hakea luottoa hyvin pitkälle omilla ehdoillasit, niin Fixura voi olla sinulle sopiva lainapalvelu. Kyseessä on ns. Vertaislainapalvelu, eli lainaa haetaan suoraan toiselta ihmiseltä eikä pankilta.

Lainan hakijana määrität itse millaisilla ehdoilla lainan haluat ja sijoittajat joko hyväksyvät tarjouksesi tai sitten eivät.

Lainaa voit hakea Fixuran kautta 1000-10000 euroa. Fixuran edullisia hintoja kannattaa käyttää hyödyksi erityisesti silloin, jos suunnittelet monen pienen vipin tai lainan yhdistämistä.

Kun haet lainaa Fixuran kautta, niin sinun pitää antaa syy lainallesi. Syitä voivat olla mm. Remontti, Luottojen yhdistäminen tai vaikkapa autolaina.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Fixuran kautta jos olet 21-vuotias ja sinulla on säännölliset kuukausitulot. Maksuhäiriömerkintöjä ei myöskään saa lainanhakijalla olla.

Itse lainahakemus tapahtuu ilmaisella verkkohakemuksella helposti ja nopeasti. Lainaan et myöskään tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Halutessasi voit kuitenkin lisätä hakemukseen yhteishakijan, joka luonnollisesti parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa.

Lainaa voit hakea 1000-10000 euroa ja takaisinmaksuaika liikkuu 24-60 kuukauden välillä.

Klikkaa itsesi alta löytyvän lainalaskurin kautta Fixuran sivuille ja laske itsellesi sopivin laina:

fixura-taulukko

Milloin Laina Maksetaan Tililleni?

Heti kun lainahakemus on hyväksytty, saat asiasta ilmoituksen tekstiviestitse ja rahat maksetaan tilillesi nopealla aikataululla.

Haettaessa lainaa Fixuran kautta, kannattaa muistaa että lainahakemustasi lukevat tavalliset ihmiset eivätkä robotit.

Kerro siis lainatarpeestasi mahdollisimman rehellisesti ja luovasti, niin parannat lainan saamisen mahdollisuuksia huimasti.

Yhteenveto

Fixura on erittäin hyvä paikka hakea lainaa.

Lainaamisen sosiaalisuus ja se että voit itse määritellä haluamasi koron lainalle, tekevät siitä erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon perinteisille pankkien myöntämille kulutusluotoille.

Hae Fixura Lainaa Klikkaamalla Tästä

Fixura
5 (100%) 1 Ääntä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *