Koroton pikavippi – Hae ilmainen laina tilillesi

koroton-pikavippiNetistä on tänä päivänä mahdollista saada jopa korotonta pikavippiä. Alla olevassa taulukossa esittelemme kaikki netin lainapaikat, jotka tarjoavat ilmaista lainaa asiakkailleen.

Yleisimmin pikavippiä saa korottomasti 100-500 euroa n. 30 päivän maksuajalla, mutta esim. Suomilimiitin kautta voit hakea jopa 1000 euron suuruisen ilmaisen ensilainan.

Valitse taulukosta itsellesi sopivin vaihtoehto ja hae koroton pikavippi tilillesi jo tänään!


Lainapaikka Lainasumma Laina-aika Ikäraja Hae Lainaa
Eurolimiitti.fi 10-500 € 30 vrk 21-vuotta Hae Lainaa
vivus-logo 10-400 € 30 vrk 20-vuotta Hae Lainaa
ferratum 50-300 € 7-30 vrk 20-vuotta Hae Lainaa
100-300 € 14-45 vrk 18-vuotta Hae Lainaa
suomilimiitti-logo1 10-1000 € 30-60 vrk 21-vuotta Hae  Lainaa
nordcredit 100-300 € 14 vrk 18-vuotta Hae Lainaa

Alta löydät tarkemman esittelyn paikoista, jotka myöntävät korotonta pikavippiä asiakkailleen:

Vivus

vivus-logoVivukselta voit hakea 10-400 euron suuruisen pikavipin ilman korkoja tai kuluja 30 päivän maksuajalla. Vivuksen tarjous koskee ainoastaan uusia asiakkaita, eli jos olet jo aiemmin hakenut vippiä vivuksen kautta, niin et pysty tätä tarjousta käyttämään. Kun olet hakenut Vivukselta ilmaisen ensilainan, niin tämän jälkeen voit vanhana asiakkaana hakea lainaa jopa 2010 euroon asti. Ensimmäinen laina tulee toki olla kokonaisuudessaan takaisin maksettu ennen kuin voit hakea uutta lainaa.

Ferratum

Jos tarvitset pikalainaa netistä nopeasti, niin voimme suositella Limiitti.fi palvelua kaikille. Limiitin lainatuote on joustoluotto, jota se myöntää korottomasti 100-300 euroa. Takaisinmaksuaika on keskimäärin 45 vuorokautta ilman kuluja tai korkoja. Limiitin myöntämä joustoluotto on koroton aina 300 euroon asti, mutta voit hakea palvelun kautta luottoa jopa 2000 euroa. Tämä ei kuitenkaan ole enää korotonta. Limiitti.fi palvelun ikäraja on 18-vuotta.

Suomilimiitti

suomilimiitti-logo1Jos olet 21-vuotta täyttänyt Suomessa asuva ja raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö, niin voit hakea Suomilimiitin kautta jopa 1000 € suuruisen korottoman joustoluoton. Koroton luotto tulee maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä, joten voit saada korotonta maksuaikaa jopa 60 vuorokautta. Suomilimiitin joustoluoton maksimisumma on 2000 €.

Nordcredit

nordcreditNordcreditin päälainatuote on 3000 € suuruinen joustoluotto, mutta voit hakea sen kautta myös 100-300 euron suuruisen korottoman pikavipin 14 vuorokauden maksuajalla. Nordcredit sopii siis erinomaisesti tilanteisiin, joissa tarvitset pientä lisärahoitusta ja olet valmis maksamaan sen takaisin nopealla aikataululla. Voit hakea vipin palvelun kautta, jos olet 18-vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö.

Eurolimiitti

Haluamme loppuun korostaa että vaikka koroton pikavippi on todella houkutteleva ja hyvä ratkaisu moneen tilanteeseen, niin on tärkeää muistaa että vippi pitää maksaa takaisin ajallaan. Jos et pysty maksamaan vippiä takaisin eräpäivään mennessä, niin kulut alkavat juoksemaan saman tien. Kulut nousevat nopeasti korkeammiksi kuin normaalien vippien korot. Muista siis aina varmistaa että pystyt maksamaan lainasi takaisin ajoissa.

Toki tänä päivänä netin kautta lainaa myöntävät palvelut ovat hyvin joustavia tekemään maksusuunnitelmia. Joten jos et ole kykenevä maksamaan lainaa takaisin eräpäivään mennessä, niin kannattaa aina olla yhteydessä lainantarjoajaan ja yrittää tehdä maksusuunnitelma. Näin säästyt suuremmilta kuluilta ja pahimmillaan luottotietojesi menetykseltä. Myös esim Eurolimiitin kautta voit saada joustoluotollesi jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa!

Korottoman vipin takaisinmaksussa ajallaan on myös se hyvä puoli että kun olet kerran maksanut lainasi pois, niin uuden lainan saaminen samalta palveluntarjoajalta on todella vaivatonta ja nopeaa.

Toivomme että löysit tältä sivulta itsellesi parhaan paikan hakea korotonta pikavippiä tilillesi. Klikkaa itsesi taulukon painikkeista lainahakemukseen ja hae vippi tilillesi jo tänään.

Koroton pikavippi – Hae ilmainen laina tilillesi
5 (100%) 2 Ääntä