Mistä lainaa nopeasti tilille?

mista-lainaa-nopeasti

Mistä lainaa nopeasti tilille? Tämä kysymys käy varmasti usealla meistä mielessä kun yllättävä rahantarve iskee. Alta löydät lainapalveluita, joiden kautta voit hakea lainaa nopeasti tilillesi. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi jopa 15 minuutissa!

Vivus

vivus-logoVivuksen kautta voit hakea pikalainaa 10-2010 euroa. Vivus tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen vipin täysin ilman kuluja aina 400 euroon asti. Lainan hakeminen Vivukselta onnistuu, jos olet 20-vuotta täyttänyt ja omaat puhtaan luottotietorekisterin.

Lue Lisää Vivuksesta

Euroloan

euroloanEuroloanin tarjoaa kätevää tililuottoa aina 10000 euroon asti. Lainaehdot ovat todella joustavat ja voit päättää itse haluamasi lainasumman 50 euron tarkkuudella. Euroloan on yksi Suomen suosituimmista pikalainayhtiöistä ja sen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Lue Lisää Euroloanista

Ostosraha

ostosrahaOstosraha myöntää 400-10000 euron suuruisia kulutusluottoja 20-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Hae lainaa nopeasti tilillesi jopa 10000 euroa. Hakemus on täysin ilmainen!

Lue Lisää Ostosrahasta

Nopsalaina

nopsalainaNopsalainalta voit hakea lainaa 2000-20000 euroa. Laina-aikaa saat jopa 10-vuotta ja lainapäätöksen todella nopeasti jopa 15-minuutissa. Lainan saamiseen vaaditaan hakijalta 22-vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Lainan hakeminen on ilmaista ja lainasopimuksen voit allekirjoittaa suoraan netissä.

Lue Lisää Nopsalainasta

Limiitti

limiittiLimiitti.fi tarjoaa 50-2000 euron suuruista lainaa joustavilla ehdoilla. Palvelun erikoisuutena on se, että saat ensimmäisen lainan 500 euroon asti täysin ilmaiseksi. Klikkaa alta, täytä nopea hakemus ja saat rahat tilillesi lähes välittömästi.

Lue Lisää Limiitistä

Ehtoja Nopean Lainan Saamiseen

mista-lainaaEnsimmäinen ehto nopean lainan saamiseen on se että kaikki lainayhtiöt vaativat hakijoilta puhtaat luottotietomerkinnät. Jos sinulla siis löytyy tililtäsi maksuhäiriömerkintä, niin lainan saaminen on erittäin hankalaa jos ei mahdotonta tänä päivänä.

Tämä osoittaa sen että lainayritykset toimivat nykyään vastuullisemmin kuin ennen. Luottotiedottomalle lainaaminen on vastuutonta toimintaa koska usein luottotiedottoman maksukyky ei riitä lainan takaisinmaksuun.

Poikkeustapauksia toki myös löytyy ja on paljon luottotietonsa menettäneitä henkilöitä, joiden maksukyky riittää lainan takaisinmaksuun. Netin kautta lainan saaminen ei silti usein onnistu, joten näiden henkilöiden kannattaa keskustella lainasta oman pankin kanssa.

Ensimmäisenä ennen lainan hakemista netin kautta kannattaa siis varmistua että luottotiedot ovat kunnossa. Jos täytät tämän ehdon, niin lainan saaminen on suht helppoa.

Pienemmän vipin saamiseen ei välttämättä vaadita edes mitään vakituisia tuloja, vaan riittää että täytät lainapalvelun vaatiman ikärajan ja sinulta löytyy vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset.

Kun lähdetään hakemaan isompaa lainaa, niin tällöin hakijalta vaaditaan yleensä vakituiset kuukausittaiset tulot. Tulorajat vaihtelevat lainasummien ja lainapalveluiden välillä. Jos haluat tarkempaa tietoa lainan saamiseen vaadittavista tulorajoista, niin parhaiten saat tietoa niistä valitsemasi lainapalvelun asiakaspalvelusta.

Isommissa summissa myös yhteishakija helpottaa lainan saamista. Jos siis haet luottoa esim. avopuolisosi kanssa, niin yleensä mahdollisuudet saada isompi laina paranevat huomattavasti.

Lainaaminen vuonna 2017

Vielä vuosikymmen sitten lainan hakeminen oli iso prosessi ja se vei aikaa sekä vaati henkilökohtaisia käyntejä pankissa. Nykyään vuonna 2015 asiat ovat kuitenkin toisin. Lainaa voi hakea netin kautta todella nopeasti ja turvallisesti. Yleensä lainan hakemiseen vaaditaan ainoastaan yksinkertaisen nettihakemuksen täyttö ja tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla.

Tämä on hieno asia koska kulutustottumukset ovat vuosien saatossa muuttuneet ja ns. ”vanhan kansan” periaate että velkaa ei oteta ei päde enää nykyajan ihmisiin. Netin kautta lainaaminen on nykypäivää ja koska palveluita on jo niin  paljon ja kilpailu on kovaa, niin myös lainojen kulut ja korot ovat kilpailukykyisellä tasolla.

Toivottavasti löysit tältä sivulta paikan mistä voit hakea lainaa nopeasti tilillesi. Jos et, niin katso myös lainapaikat osiomme, josta löydät kattavat arvostelut lähes kaikista netissä toimivista lainapaikoista. Voit myös lähettää meille viestin yhteydenottolomakkeen kautta, niin autamme sinua lainapaikan valinnassa.

Mistä lainaa nopeasti tilille?
5 (100%) 1 Ääntä