Credento – Esittely ja arvostelu

In Lainat by Ylläpito tammikuu 22, 2016

  • Helppo ja ilmainen lainahakemus
  • credentoLainaa 1000-3000 euroa
  • Maksuaikaa jopa 5 vuotta
  • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
  • Alustava lainapäätös välittömästi

 

Hae Credento Lainaa Tästä

Credento Perustiedot

Crenton kautta voit hakea 1000-3000 euron suuruista kulutusluottoa ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa lainallesi saat jopa viisi vuotta ja lainaa voit hakea, jos olet 22-vuotta täyttänyt puhtaan luottotietorekisterin omaava henkilö

Credento lainat myöntää TF Bank AB. Pankki on toiminut suomessa jo vuodesta 1999 asti ja on luotettava toimija.

Kuinka Nopeasti Saan Rahat Tililleni?

Credenton lainanhakuprosessi on todella helppo ja nopeaa! Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainapäätöksen välittömästi ja jos päätös on myönteinen, niin rahat maksetaan tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Maksuvapaat Kuukaudet

Credento-lainan etuihin kuuluu se, että sinulla on mahdollisuus pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Jos siis esim. Joululahjojen hankinta kuluttaa budjettia, niin Credento joustaa ja myöntää maksuvapaan kuukauden lainallesi.

Asiakaspalvelu

Credentolla on erittäin toimiva asiakaspalvelu. Jos sinulle tulee kysyttävää lainastasi, niin saat yhteyden asiakaspalveluun joko puhelimitse, sähköpostitse tai Credenton sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Asiakaspalvelun tarkemmat yheystiedot löydät Credenton sivuilta.

Miten Lainan Takaisinmaksu Tapahtuu?

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Voit kätevästi vertailla kuukausieriä ja korkoja eri lainasummien ja maksuaikojen perusteella Credento sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla.

Halutessasi voit myös lyhentää lainaasi kerralla enemmän kuin mitä sovittu kuukausierä on. Tästäkään ei aiheudu sinulle minkäänlaisia lisäkulujaa.

Lainaturva

Voit halutessasi yhdistää lainaasi myös lainaturvan. Mikäli joudut esim. työttömäksi, niin lainaturva takaa lainasi takaisinmaksun. Lainaturva maksaa sinulle vain 0,45 % maksamattoman lainan määrästä. Lainaturva kannattaa ottaa koska se on todella edullinen verrattuna siihen että joutuisit vaikeuksiin lainaeriesi kanssa.

Turvallisuus

Credenton nettisivut ovat mallia https://, joka tarkoittaa sitä että ne ovat SSL-suojatut sivustot. Asiakkaiden tunnistuksessa käytetään myös samanlaista verkkopankkitunnistusta, mikä on käytössä Suomessa kaikilla suurimmilla pankeilla. Voidaan siis todeta, että palvelu on erittäin turvallinen käyttää.

Yhteenveto

Credento on varteenotettava vaihtoehto keskisuurta kulutusluottoa tarvitseville. Palvelun helppous, nopeus ja turvallisuus nostavat se yhdeksi tämän hetken suosituimmista pikalainapalveluista Suomessa. Hae Credento lainaa klikkaamalla alta!

Hae Credento Lainaa Tästä

Päivitetty tammikuu 22, 2016 klo 5:11

Ylläpito