Eurolimiitti

In Lainat by Ylläpito joulukuu 31, 2018

Eurolimiitti
 • Luottoa jopa 3000 euroa
 • 500 euron kuluton ensilaina
 • Ikäraja 21-vuotta
 • 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa
 • Minimilyhennys ainoastaan 10 % saldosta

Hae Eurolimiittiä Klikkaamalla Tästä

(Eurolimiitin lainatarjonta on siirtynyt Suomilimiitin omistukseen. Klikkaamalla yläpuolelta pääset tutustumaan Suomilimiitin lainatarjontaan!)

Eurolimiitti Esittely

Eurolimiitti on suhteellisen uusi pikalainapalvelu Suomen lainamarkkinoilla mutta se on jo lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion kuluttajien keskuudessa.

Eurolimiitin lainatuote on 3000 euron suuruinen joustoluotto. Erikoisuutena Eurolimiitissä on se, että se tarjoaa kaikille uusille asiakkailleen luoton 500 euroon täysin ilman kuluja. Eli kun nostat tilillesi luottoa 500 euroa ja maksat sen takaisin 30 vuorokauden sisällä, niin et maksa lainasta mitään kuluja!

Eurolimiitti tarjoaa myös markkinoiden pienimmän minimilyhennyksen, joka on 10 % nostetun luoton summasta. Tämän lisäksi voit pitää vuodessa jopa 3 maksuvapaata kuukautta lainan takaisinmaksusta.

Vaatimukset Hakijalta

Jotta voit hakea lainaa Eurolimiitiltä, niin sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet 21-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen
 • Sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä
 • Omistat matkapuhelinliittymän, sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset
 • Sinulla on kiinteä osoite Suomessa
 • Maksukykysi riittää lainan takaisinmaksuun

Lainan Hakeminen

Ensinnäkin täytyy todeta että Eurolimiitti on yksi markkinoiden nopeimmista lainapalveluista. Täytettyäsi hakemuksen ja saatuasi myönteisen luottopäätöksen, rahat ovat käytettävissäsi heti!

Lainan hakeminen on tehty todella helpoksi asiakkaalle. Valitset ensin Eurolimiitin sivuilla haluamasi lainasumman ja klikkaat hae lainaa painiketta. Tämän jälkeen täytät hakemukseen tiedot itsestäsi ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla.

Voit hakea Eurolimiittiä myös tekstiviestillä. Sinun tulee ensin rekisteröityä Eurolimiitin lainapalveluun, jonka jälkeen saat käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin. Tämän koodin avulla voit hakea lainaa tekstiviestillä.

Huomioi myös että jo otettu luottotili tuo sinulle kuluja vasta siinä vaiheessa kun nostat luottoa tilillesi.

Erinomainen Vararahasto

Jokaiselle meistä tulee elämässä vastaan tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti rahoitusta vaikkapa auton remonttiin tai lomamatkaan.

Näissä tilanteissa on hyvä olla jonkunlainen vararahasto olemassa. Eurolimiitin joustoluotto sopii tähän erinomaisesti koska et maksa siitä kuluja ennen kuin nostat luottoa tilillesi.

Sinulla on siis 3000 euroa varastossa pahan päivän varalle, kun avaat luottotilin Eurolimiitin kautta.

Tarvitaanko Takaajia Tai Vakuuksia?

Ei tarvita!

Eurolimiitin lainat myönnetään aina ilman takaajia tai vakuuksia. Tämä helpottaa ja nopeuttaa lainan hakemista ja myöntämistä huomattavasti.

Maksuvapaat Kuukaudet

Monet lainapalvelut myöntävät asiakkailleen 1-2 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Eurolimiitin kautta sinun on kuitenkin mahdollista saada jopa 3 maksuvapaata kuukautta. Joustavuutta siis löytyy lainan takaisinmaksussa.

Lainan Takaisinmaksu

Kuten yllä mainittiin, niin kaikki uudet asiakkaat saavat ensimmäisen 500 euroa täysin ilman kuluja ensimmäiseen eräpäivään asti. Tämän jälkeen lyhennys on 10 % kuukaudessa tai kuitenkin minimissään 50 euroa.

Lainaa lyhennetään kuukausittain ja voit maksaa lainasi pois kokonaisuudessaan milloin haluat ilman ylimääräisiä kuluja.

Maksat Ainoastaan Nostoista

Eurolimiitti sopii loistavasti vararahastoksi pahan päivän varalle. Voit hakea ilmaiseksi luoton käyttöösi mutta sinua aletaan veloittamaan nostoista ja koroista vasta siinä vaiheessa, kun nostat luottoa tilillesi. Mitään muitakaan yllättäviä piilokuluja ei Eurolimiittiin sisälly.

Korot Ja Kulut

Eurolimiitti on todella edullinen verrattuna moneen muuhun netissä joustoluottoja tarjoavaan palveluun. Alla olevasta taulukosta näet Eurolimiitin kustannuksia vertailtuna muihin samanlaisia luottoja tarjoaviin palveluihin:

eurolimiitti-vertailu

Voinko Peruuttaa Lainani

Kyllä voit!

Sinulla on lain mukainen oikeus peruuttaa luottotili 14 vuorokauden sisällä lainasopimuksen solmimisesta. Jos haluat peruuttaa lainasi, niin voit tehdä sen olemalla yhteydessä Eurolimiitin asiakaspalveluun

Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät tämän sivuston alalaidasta.

Yhteenveto

Jos tarvitset vararahastoa tulevaisuutta varten tai suhteellisen isoa ja edullista joustoluottoa yllättäviin hankintoihin, niin Eurolimiitti on todella hyvä ratkaisu.

Luotto on edullinen, siinä on pieni kuukausilyhennys ja saat vuodessa halutessasi jopa 3 maksuvapaata kuukautta.

Myös 500 euron ilmainen ensilaina on todella hyvä asia kuluttajan kannalta, jos tarvitset pientä rahoitusta seuraavaan palkkapäivään asti.

Alla vielä yhteenveto Eurolimiitin eduista:

 • 500 euron ilmainen ensilaina
 • Luottoa jopa 3000 euroon asti
 • Lainan hakeminen aina ilmaista
 • Ei kuluja ennen kuin nostat luottoa tilillesi
 • Luottoa voi nostaa myös tekstiviestillä
 • Todella kilpailukykyinen hinnoittelu
 • Jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa
 • Toimiva asiakaspalvelu
 • 14 vuorokauden peruutusoikeus

Yhteystiedot

Jos Eurolimiitti on sinulle sopiva lainapalvelu, niin siirry ilmaiseen lainahakemukseen klikkaamalla alta!

Hae Eurolimiittiä Klikkaamalla Tästä

(Eurolimiitin lainatarjonta on siirtynyt Suomilimiitin omistukseen. Klikkaamalla yläpuolelta pääset tutustumaan Suomilimiitin lainatarjontaan!)

Päivitetty joulukuu 31, 2018 klo 13:19

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.