Ostosraha

In Lainat by Ylläpito joulukuu 26, 2017

Ostosraha
  • Nopea ja ilmainen lainahakemus
  • Lainapäätös 15-minuutissa
  • Lainaa 400-10 000 euroa
  • Joustavasti maksuaikaa
  • Loistava asiakaspalvelu

Hae Ostosraha Lainaa Klikkaamalla Tästä

Ostosraha Perustiedot

Jos tarvitset keskisuurta kulutusluottoa todella nopealla aikataululla, niin Ostosraha on hyvä vaihtoehto. Palvelun kautta voit hakea 400-10 000 euron suuruista lainaa ilman vakuuksia.

Lainahakemuksesi tarkistetaan heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ja lainapäätöksen saat jo 15-minuutin kuluessa. Maksuaikaa lainalle saat Ostosrahan kautta todella joustavasti jopa 96 kuukautta.

Ostosraha on kotimainen luotettava rahoitusyhtiö ja se kuuluu osana tunnettuun OPR-vakuus rahoitusyhtiöön.

Ostosraha lainan kulut ja korot ovat myös erittäin kilpailukykyisiä muihin netissä toimiviin lainapaikkoihin verrattuna.

Voimmekin suositella lämpimästi Ostosrahan kautta lainan hakemista.

Lainan Hakeminen

Ostosraha kulutusluottoa haetaan palvelun sivuilta löytyvän nettihakemuksen avulla. Tunnistaudut ensin palveluun verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen pääset täyttämään hakemuksen.

Hakemuksen täyttäminen vie muutaman minuutin ja lainapäätöksen saat 15-minuutissa.

Lainaa voit hakea palvelun kautta ympäri vuorokauden ja jos hakemuksesi hyväksytään, niin rahat maksetaan tilillesi välittömästi.

Lainan takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain kotiosoitteesi lähetettävällä laskulla. Vaihtoehtoisesti voit saada laskun myös sähköpostiisi tai Netposti-palveluun.

Lainan Korot ja Kulut

Ostosraha lainan kiinteä korko on 19 % ja todellinen vuosikorko esim. 3000 euron lainalle 60 kuukauden maksuajalla 29,86 %.

Jos siis haet 3000 euron lainaa 60 kuukauden maksuajalla, niin luoton kuukausieräksi tulee 90,54 euroa ja kokonaisuudessaan maksat takaisin 5432,05 euroa.

Tarkemmat tiedot eri summien ja laina-aikojen maksuista löydät Ostosrahan sivuilta löytyvästä lainalaskurista.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea kulutusluottoa Ostosrahalta jos olet 20-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö. Sinulla ei siis saa olla tililläsi luottohäiriömerkintää jos haluat saada lainaa Ostosrahalta.

Tämän lisäksi sinulta tulee löytyä verkkopankkitunnukset ja vakituinen osoite Suomessa. Suuremmissa lainoissa sinulta vaaditaan myös vakituiset kuukausittaiset tulot.

Yhteenveto

Ostosraha on kotimainen, suosittu ja luotettava lainapalvelu. Palvelu on todella nopea ja sen asiakaspalvelua on kiitelty asiakkaiden keskuudessa.

Jos tarvitset lainaa nopeasti tilillesi, niin voimme lämpimästi suositella Ostosrahaa.

Hae Ostosraha Lainaa Klikkaamalla Tästä

Päivitetty joulukuu 26, 2017 klo 10:21

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.