Risicum

In Lainat by Ylläpito kesäkuu 5, 2017

Risicum
  • Kulutusluottoa 500-1000 euroa
  • Joustolainaa 5000 euroa
  • Ikäraja 20-vuotta
  • Todella suosittu lainapalvelu
  • Lainapäätös nopeasti

Hae Risicum Lainaa Klikkaamalla Tästä

Risicum Perustiedot

Risicum on yksi netin tunnetuimmista pikalainapalveluista ja nyt se on uusinut lainatuotteensa.

Risicum tarjoaa kahdenlaisia lainoja: Voit hakea joko perinteistä kulutusluottoa 500-1000 euroa tai joustoluottoa jopa 5000 euroa.

Kulut ja korot lainoissa ovat todella kilpailukykyiset. Jos lainaat esim 750 euroa 12 kuukauden maksuajalla, niin maksat takaisin 924,74 euroa. Kuukausieräksi muodostuu siis ainoastaan 77,07 €.

Risicum on toiminut jo vuodesta 2005 asti ja se on myöntänyt luottoa jo yli 400 000 Suomalaiselle ja Ruotsalaiselle. Yrityksn toiminta on läpinäkyvää eli voit luottaa siihen, että lainojen koroissa tai kuluissa ei tule vastaan ikäviä yllätyksiä.

Kulutusluotto

Perinteistä kulutusluottoa voit hakea Risicumin kautta 500-1000 euroa.  Kulutusluotto maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan jos hakemuksesi hyväksytään.

Maksuaika kulutusluotolle on aina 12 kuukautta riippumatta luoton summasta. Kulutusluoton haku tapahtuu helpolla ilmaisella nettihakemuksella ja rahat saat tilillesi arkisin klo 7-22 ja viikonloppuisin klo 9-21 välisinä aikoina.

Joustolaina

Risicumin joustolaina eroaa kulutusluotosta siten, että voit nostaa sitä aina uudestaan luottorajasi puitteissa. Luottoraja joustolainalle Risicumilta on aina 5000 euroa.

Joustolainaa lyhennät kuukausittain minimissään 10 % luoton kokonaissummasta tai 50 euroa. Minimilyhennystä ei toki lasketa aina 5000 euron mukaan, vaan se määräytyy sen summan mukaan, minkä olet tilillesi nostanut.

Risicumin joustolainaa voit nostaa kirjautumalla Risicumin palveluun tai myös helposti tekstiviestillä.

Lainan Hakeminen ja Ehdot

Voit hakea lainaa Risicumilta, jos olet 20-vuotias Suomessa asuva puhtaat luottotiedot omaava henkilö. Lisäksi Risicum vaatii sinulta palkkakuitin tai muun tulotodistuksen.

Lainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Voit täyttää Risicumin sivuilla ilmaisen nettihakemuksen 24h vuorokaudessa ja alustavan lainapäätöksen saat välittömästi.

Lainan hakemiseen tarvitset nettipankkitunnukset tunnistautumista varten.

Yhteenveto

Jos tarvitset pientää lainaa nopeasti, niin Risicum on loistava vaihtoehto. Yritys on sekä luotettava että tunnettu lainapalvelu. Sinun ei siis tarvitse pelätä että lainaasi lisäillään ylimääräisiä kuluja.

Klikkaamalla alta siirryt Risicumin sivuille ja pääset täyttämään ilmaisen lainahakemuksen.

Hae Risicum Lainaa Klikkaamalla Tästä

Päivitetty kesäkuu 5, 2017 klo 9:58

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.