Suomilimiitti

In Lainat by Ylläpito kesäkuu 5, 2017

Suomilimiitti
 • Tililuottoa 10-2000 euroa
 • Korotonta ensilainaa jopa 1000 euroa
 • Ikäraja 21-vuotta(Ilmainen ensilaina 18-vuotta)
 • Jopa 60 vrk korotonta maksuaikaa
 • 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa

Hae Suomilimiittiä Klikkaamalla Tästä

Kuka Voi Hakea Luottoa?

Voit hakea edullista joustoluottoa Suomilimiitin kautta, jos täytät seuraavat kriteerit:

 • Olet vähintään 21-vuotias
 • Sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä
 • Omistat matkapuhelinliittymän, sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset
 • Asut vakituisesti Suomessa

HUOM! Suomilimiitti myöntää 1000 euron suuruista korotonta ensilainaa, jota voivat hakea jo 18-vuotta täyttäneet henkilöt.

Miten Lainaa Haetaan?

Suomilimiitin lainanhakuprosessi on helppo ja nopea. Seuraa alla olevia ohjeita ja hae lainaa tilillesi minuuteissa:

 1. Rekisteröidy palveluun Suomilimiitin verkkosivuilla ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 2. Määrittele haluamasi lainasumma ja jätä hakemus
 3. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin voit nostaa rahaa tilillesi luottorajasi puitteissa palvelun aukioloaikana

Luoton nostaminen tilille onnistuu Suomilimiitin verkkosivujen kautta tai vaikkapa kätevästi tekstiviestillä.

Kuinka Paljon Lainaa Voin Hakea?

Voit hakea Suomilimiitin kautta 2000 euron suuruista tililuottoa, jos olet 21-vuotta täyttänyt henkilö. Toinen vaihtoehto on hakea 1000 euron suuruista korotonta ensilainaa. Korottoman ensilainan voivat hakea jo 18-vuotta täyttäneet henkilöt.

Kuinka Nopeasti Saan Lainan Tililleni?

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, niin saat lainapäätöksen välittömästi. Voit myös nostaa rahaa tilillesi heti kaikkien suurimpien Suomalaisten pankkien tileille.

Luoton Takaisinmaksu

Ilmaiselle 1000 euron lainalle ensilainaaja saa aina 60 päivää maksuaikaa. Vanhan asiakkaan keskimääräinen maksuaika taas on 45 vuorokautta. Minimilyhennys Suomilimiitillä on 50 euroa tai vähintään 20 % koko velan määrästä. Voit myös halutessasi tottakai lyhentää koko luoton kerralla pois.

Itse takaisinmaksu suoritetaan kuukausittain tulevalla laskulla. Saat laskun oman valintasi mukaan joko sähköpostitse tai perinteisellä postilla.

Jos sinulle tulee yllättäviä menoja tai et muuten suoriudu kuukausieristäsi, niin sinulla on mahdollisuus saada 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa luotollesi. Maksuvapaita kuukausia voit hakea kirjautumalla palveluun.

Luoton Peruminen

Jos tulet hankkineeksi Suomilimiitti luoton mutta tuletkin toisiin ajatuksiin myöhemmin, niin sinulla on 14 vuorokautta aikaa perua luotto lainasopimuksen allekirjoituksesta laskien.

Lainan Kulut Ja Korot

Alla esimerkki luoton kustannuksista:

Jos otat 800 euron suuruisen lainan ja maksat sen pois tasaerisää 13 kuukauden kuluessa, niin tällöin todellinen vuosikorko on 163,98 %. Kokonaiskuluiksi muodostuu näin ollen 608,67 euroa. Maksat siis takaisin kokonaisuudessaan 1408,67 euroa.

Lisää tietoa lainan kuluista löydät Suomilimiitin verkkosivuilta. Tutustu aina huolella kustannuksiin ennen lainasopimuksen allekirjoittamista!

Yrityksestä

Suomilimiitin omistaa vuodesta 2005 asti Suomen lainamarkkinoilla toiminut J.W. -Yhtiöt Oy. Yritys on myöntänyt tililuottoja jo yli 600 000 Suomalaiselle ja on erittäin luotettava lainantarjoaja.

Yhteenveto

Suomilimiitti on varteenotettava lainapalvelu erityisesti jos tarvitset vararahastoa pahan päivän varalle. Jos otat esim. 2000 euron luoton, niin alat maksamaan tästä kuluja vasta siinä vaiheessa, kun nostat luottoa tilillesi.

Myös 1000 euron kuluton ensilaina on todella houkutteleva vaihtoehto. Jos sinulla on tarvetta johonkin hankintaan ja tiedät että pystyt maksamaan tonnin takaisin 60 päivän päästä, niin kannattaa ehdottomasti käyttää ilmainen ensilaina hyväksi!

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä lainapalvelu. Korot ja kulut ovat linjassa muiden samankaltaisia luottoja tarjoavien palvelujen kanssa ja markkinoiden suurin koroton ensilaina on erittäin houkutteleva.

Yhteystiedot

Hae Suomilimiittiä Klikkaamalla Tästä

Päivitetty kesäkuu 5, 2017 klo 10:01

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.