Vivus

In Lainat by Ylläpito kesäkuu 5, 2017

Vivus
  • Ensimmäinen laina 400 euroon asti ilmaiseksi
  • Ikäraja 20-vuotta
  • Lainaa 10-2010 euroa
  • Loistava asiakaspalvelu
  • Joustavat lainaehdot

Hae Vivus Lainaa Klikkaamalla Tästä

Vivus Perustiedot

Vivus on uudistanut palvelunsa pikavippien korkokattouudistuksen myötä. Ennen pelkästään pikavippiyhtiönä tunnettu Vivus tarjoaa tänä päivänä myös suurempaa luottoa.

Vivuksen kautta voit hakea lainaa 10-2010 euroa ja maksuaikaa lainalle on mahdollista saada 3-30 vuorokautta.

Vivus on luotettava ja yksi suosituimmista lainapalveluista netissä. TV-mainoksistakin tuttu palvelu on erittäin varteenotettava vaihtoehto, jos tarvitset nopeasti rahaa ja olet valmis maksamaan luoton takaisin suht nopealla aikataululla.

Jos taas tarvitset suurempaa luottoa pidemmällä maksuajalla,niin suosittelemme esim. Bank Norwegiania tähän tarkoitukseen.

Voit myös tutustua joustoluottoa tarjoaviin palveluihin, jos haluat hakea joustavampaa tililuottoa itsellesi.

Ensimmäinen Laina Ilmaiseksi

Vivuksen erikoisuutena ja erittäin hyvänä ominaisuutena on se, että uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainan aina 400 euroon asti täysin ilmaiseksi! Et siis maksa ensimmäisestä lainastasi minkäänlaisia korkoja tai kuluja.

Myös suuremmissa lainasummissa Vivuksen korot ja lainaehdot ovat erittäin reilut ja kilpailukykyiset verrattuna muihin netissä toimiviin lainapalveluihin.

Miten Lainaa Haetaan?

Vivuksen lainanhakuprosessi on erittäin yksinkertainen ja nopea. Klikkaa itsesi Vivuksen sivustolle sivun alalaidan linkistä ja luo itsellesi asiakasprofiili.

Tämän jälkeen pystyt täyttämään lainahakemuksen netissä. Jos hakemus hyväksytään, niin rahat siirtyvät tilillesi 15 minuutissa.

Vivus lainaa voit hakea, jos olet 20-vuotta täyttänyt puhtaat luottotiedot omaava henkilö.

Yhteenveto

Jos tarvitset nopeasti pientä lainaa ja olet valmis maksamaan sen takaisin suht nopealla aikataululla, niin Vivus on loistava vaihtoehto.

Erityisen houkuttelevaksi sen tekee se että saat ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi.

Vivus tunnettu ja luotettu lainalvelu ja sen huippuluokan asiakaspalvelu auttaa kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.

Voimme lämpimästi suositella Vivusta pienen luoton tarpeeseen.

Hae Vivus Lainaa Tästä

Päivitetty kesäkuu 5, 2017 klo 10:15

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.