Matkaluotto.fi

In Lainat by Ylläpito elokuu 28, 2017

Matkaluotto
 • Kulutusluottoa 2000-10.000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaikaa 6-60 kuukautta
 • Luotto tilille todella nopeasti
 • Ei vaadita vakuuksia tai takaajia
Hae Lainaa Matkaluotolta Klikkaamalla Tästä

Matkaluotto Lyhyesti

Matkaluotto.fi on uusi lainapaikka, joka on tullut Suomen lainamarkkinoille kesällä 2017. Palvelua ylläpitää tunnettu ja pitkään alalla toiminut Aasa Oy, joten kyseessä on erittäin luotettava paikka hakea kulutusluottoa nopeasti tilille.

Matkaluoton kautta voit hakea perinteistä kulutusluottoa 2000-10.000 euroa tilillesi ilman takaajia tai vakuuksia. Lainan hakeminen ja sen käsittely tapahtuu kokonaisuudessaan netissä ja koko prosessi on todella nopea.

Voit saada rahat tilillesi parhaillaan 15-minuutissa!

Vaikka Matkaluotto nimensä mukaisesti on tarkoitettu ensisijaisesti lomamatkojen rahoitukseen, niin sen kautta voi hakea pikalainaa myös muihin tarkoituksiin.

Lainojen käyttötarkoitusta ei sen kummemmin kysellä hakuvaiheessa, joten turhia rajoituksia lainan käytön suhteen ei ole.

Rahat Tilillesi Todella Nopeasti

Matkaluottoa voit hakea 24h vuorokaudessa ja hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoin. Ilmaisen lainahakemuksen täyttäminen vie sinulta aikaa korkeintaan 15-minuuttia ja lainapäätöksen saat aukioloaikoina heti.

Jos lainapäätös on myönteinen, niin rahat maksetaan tilillesi saman päivän aikana!

Lainaan ei vaadita takaajia tai vakuuksia, mikä osaltaan tekee lainanhakuprosessista todella ketterän ja nopean.

Lainan hakeminen ei myöskään sido sinua mihinkään. Voit halutessasi hylätä lainasopimuksen, jos et ole esim. tyytyväinen sinulle määräytyvään korkoon.

Kuka Voi Hakea Luottoa?

Jos harkitset luoton hakemista Matkaluoton kautta, niin sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 1. Olet vähintään 20-vuotias
 2. Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 3. Tililläsi ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 4. Sinulla on riittävän suuret kuukausittaiset tulot lainan takaisinmaksua varten
 5. Omistat verkkopankkitunnukset sekä sähköpostiosoitteen

Onko Matkaluotto Edullinen?

Jos katsotaan Matkaluoton sivuillaan ilmoittamia korkotasoja lainalle, niin voidaan todeta että nämä ovat todella kilpailukykyiset muihin samanlaisia kulutusluottoja netissä tarjoaviin palveluihin verrattuna.

Lainojen kiinteät korot liikkuvat välillä 9,9-24,9 %. Korko määräytyy jokaiselle lainanhakijalle henkilökohtaisesti ja näet sinulle määräytyvän koron lainasopimuksesta.

Koron lisäksi kuluja lainalle tulee lainan avausmaksusta(alk.240 €) sekä kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta(alk. 9 €/kk).

Lainan avausmaksu on kohtuullisen suuri verrattuna moneen muuhun samankaltaiseen lainapalveluun(esim. Bank Norwegian), joten tämä kannattaa ottaa huomioon kun vertailet lainasi lopullisia kuluja.

Alla esimerkki lainan kuluista, kun lainasumma on 3500 euroa:

Lainaa 3500 € ja maksuaikaa 24 kk. Todellinen vuosikorko 37,50 % ja lainan kokonaiskustannus 4763,76 €. Todellinen vuosikorko sisältää nimelliskoron 9,9 %, lainan avausmaksun 686 € ja tilinhoitomaksun 9 €/kk.

Lainan Takaisinmaksu

Allekirjoitetun lainasopimuksen jälkeen saat Matkaluotolta sähköpostiisi lainan lyhennysaikataulun. Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä.

Voit lyhentää lainaasi aikataulun mukaan tai halutessasi enemmän ilman lisäkustannuksia. Voit myös milloin tahansa maksaa lainan kokonaisuudessaan pois.

Voit halutessasi myös muuttaa lainasi maksuaikataulua olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Lainan maksuaikataulun muuttamisesta peritään kuitenkin 20-50 € suuruinen maksu.

Onko Matkaluotto Luotettava?

Ehdottomasti!

Matkaluotto.fi hyödyntää sivustollaan turvallista SSL-salaustekniikkaa, joka takaa sen että tietosi ovat turvallisissa käsissä. Henkilötietojasi ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Luotettavan Matkaluotosta tekee myös se, että se toimii jo pitkään laina-alalla toimineen tunnetun Aasa Oy.n alla.

Voinko Peruuttaa Lainani?

Kyllä voit!

Jos tulet toisiin ajatuksiin jo allekirjoitetun lainasopimuksen jälkeen, niin sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus lainallesi.

Yrityksestä

Aasa Oy on jo pitkään laina-alalla toiminut 100 % Suomalainen rahoitusyhtiö. Se noudattaa toiminnassaan ECRC:n määräämiä vastuullisen luotonannon kriteerejä sekä Suomen lakeja.

Aasa Oy ei jaa tietojasi kolmansille osapuolille, kuten esim. muille pankeille tai rahoitusyhtiöille

Lainapaja.fi Kokemukset Matkaluotosta

Kokemuksemme Matkaluotosta ovat tähän mennessä lähes pelkästään positiivisia. Palvelun kautta saa lainaa todella nopeasti ja koko lainanhakuprosessi on sekä selkeä että nopea.

Hinnoittelu on läpinäkyvää, joten mitään yllättäviä piilokuluja ei lainaasi lisätä. Myös palvelun verkkosivusto on rakennettu kuluttajan kannalta todella helppokäyttöiseksi.

Taustalla olevan ison yrityksen toimiva asiakaspalvelu taas takaa sen että saat varmasti asiantuntevaa neuvontaa mieleesi juolahtaneisiin kysymyksiin.

Lainan korot ovat kilpailukykyiset muihin vastaavia lainoja netissä tarjoaviin palveluihin verrattuna. On kuitenkin todettava että lainan avausmaksut ovat Matkaluotolla kohtuullisen suuret.

Kaikenkaikkiaan voimme suositella Matkaluottoa, jos olet keskisuuren kulutusluoton tarpeessa.

Alta näet vielä Matkaluoton tärkeimmät pointit:

 • Lainaa 2000-10.000 euroa
 • 100 % Suomalainen ja luotettava palvelu
 • Erittäin nopea lainanhakuprosessi
 • Lainan hakeminen alusta loppuun netissä
 • Maksuaikaa 6-60 kuukautta
 • Rahat tilille saman päivän aikana
 • Ei vakuuksia tai takaajia

Yhteystiedot

Hae Lainaa Matkaluotolta Klikkaamalla Tästä

Jaa Kokemuksesi Matkaluotosta

Haluamme pitää sivustomme tiedot mahdollisimman ajantasaisina ja paikkaansapitävinä.

Tästä syystä toivomme että kommentoit alle omaista kokemuksistasi Matkaluoton kanssa. Näin autat sekä meitä että muita ihmisiä valitsemaan itselleen sopivimman lainapalvelun.

Klikkaa alta myös tähdet tälle artikkelille.

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.