Joustoluotto Netistä

In Lainat by Ylläpito maaliskuu 27, 2019

Netistä on tänä päivänä todella helppo hakea joustoluottoa. Luottoa myöntäviä paikkoja löytyy kymmeniä, eli valinnan varaa riittää. Lainapaikan valintaa helpottaaksemme olemme listanneet alle netin suosituimmat paikat, mistä voit hakea joustoluoton heti tilillesi.

Lainasto

Lainaston joustoluotto on jopa 3000 euron suuruinen jatkuva luottolimiitti. Voit nostaa luottoa tilillesi luottorajasi puitteissa milloin haluat. Joustoluottoa lyhennetään kuukausittain minimierän ollessa 50 euroa ja maksimissaan 220 euroa.

Lue Lisää Lainastosta

Käyttöraha.fi

Käyttöraha.fi on siitä erikoinen joustoluottoa tarjoava palvelu, että sen kautta voit hakea sitä jopa 50.000 euroon asti! Luotolla ei ole takaisinmaksuaikaa, joten voit itse päättää paljon sitä lyhennät kuukaudessa. Voit siis esim. lyhentää halutessasi pelkkää korkoa. Palvelun korot ovat todella kilpailukykyiset ja avausmaksub lisäksi sinulta ei peritä erikseen nostoprovisiota kun nostat luottoa tilillesi.

Lue Lisää Käyttörahasta

Ferratum Joustava

Ferratumin kautta saat tilillesi jopa 2000 euron suuruisen joustoluoton todella edullisilla koroilla. Tämän lisäksi Joustavassa ei ole minkäänlaisia kuukausikuluja tai muita piilokuluja. Maksat siis ainoastaan korkoa nostetusta luotosta sekä pienen nostopalkkion aina kun nostat rahaa tilillesi.

Lue Lisää Ferratumista

Rahapalvelu.fi

Sivustomme suosituin joustoluottoa tarjoava palvelu on ylivoimaisesti Rahapalvelu.fi. Hae 100-4000 euron suuruinen joustoluotto tilillesi todella nopeasti! Palvelun ikäraja on ainoastaan 19-vuotta ja se tarjoaa asiakkailleen todella kilpailukykyiset korot ja kulut.

Lue Lisää Rahapalvelusta

Risicum

Risicum on uudistanut lainapalvelunsa ja tarjoaa nyt perinteisen kulutusluoton lisäksi joustoluottoa jopa 5000 euron luottorajalla. Saat ensimmäisen 300 euroa korottomasti 30 vuorokauden maksuajalla! Luoton minimilyhennys on yksi markkinoiden pienimmistä, vain 10 % luoton summasta.

Lue Lisää Risicumista

Komplett Bank

Helmikuussa 2017 Suomen lainamarkkinoille saapunut Komplett Bank tarjoaa asiakkailleen joustavaa ja edullista luottoa aina 50 000 euroon asti. Lainan korot alkaen ainoastaan 4,99 % ja maksuaikaa lainalle todella joustavasti. Lainaa voit hakea jos olet 23-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö.

Lue Lisää Komplett Bank:sta

Eurolimiitti

Eurolimiitiltä voit hakea joustoluottoa jopa 3000 euroa heti tilillesi. Palvelun erikoisuutena on se että saat uutena asiakkaana ensimmäisen 500 euron lainan täysin kuluttomasti tilillesi 30 vuorokauden maksuajalla.

Lue Lisää Eurolimiitistä

Limiitti.fi

Limiitti.fi on suht uusi mutta jo nyt erittäin suosittu lainapaikka. Palvelun kautta voit nostaa tilillesi 50-3000 euron suuruisen joustoluoton. Luottoa voi hakea 22-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö.

Lue Lisää Limiitistä

Credit24

Credit24 tarjoaa joustoluottoa 50-3000 euron väliltä. Maksuaikaa luotolle on mahdollista saada jopa 2 vuotta. Joustoluottoa haetaan ilmaisella nettihakemuksella ja hakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat siirretään tilillesi todella nopeasti. Suosittelemme Credit24 palvelua erityisesti pienen tai keskisuuren luoton hankintaan.

Lue Lisää Credit24:stä

Suomilimiitti

Hae markkinoiden suurin ilmainen ensilaina tilillesi Suomilimiitin kautta. Voit saada korotonta lainaa jopa 1000 euroa 60 vuorokauden maksuajalla! Ikäraja Suomilimiitin palveluun on 21-vuotta.

Lue Lisää Suomilimiitistä

Ekstraluotto

Ekstraluoton kautta saat käyttöösi 2100 euron suuruisen luottotilin. Tililuottoa voit hakea, jos olet 21-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja olet hoitanut raha-asiasi moitteetta. Ekstraluotto myöntää tililuoton ilman takaajia tai vakuuksia.

Lue Lisää Ekstraluotosta

Euroloan

Euroloan on kotimainen ja luotettava lainapalvelu. Voit hakea luottoa nopealla aikataululla jopa 10000 euroa.  Euroloan luottotilin voit avata, jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja täytät Euroloanin luotonantokriteerit.

Lue Lisää Euroloanista

Joustoluotto Pähkinänkuoressa

Joustoluotto on kätevä tapa hakea pientä tai keskisuurta luottoa yllättävien menojen varalle. Jos esim. tarvitset taloudellista apua vaikkapa remonttiin tai lomamatkaan, niin joustoluottoa saa erittäin nopealla aikataululla netin kautta.

Äkillinen rahan tarve saattaa iskeä milloin tahansa ja tällöin joustoluotto on hyvä olla olemassa jonkin palvelun kautta. Luottotilin avulla pystyt korjamaan tilanteen nopeasti ja helposti etkä joudu maksamaan siitä mitään kuluja ennen kuin nostat rahaa tilillesi.

Rahaa voi tietysti lainata myös muualta mutta jos tämä ei ole mahdollista, niin joustoluotto on ehdottomasti järkevä ratkaisu pahan päivän varalle. Lisäksi lainan pyytäminen vanhemmilta tai palkkaennakon anominen pomolta saattaa monesti olla hyvin kiusallista. Joustoluoton avulla sinulla on aina kätevä vararahasto käytettävisäsi.

Luottoa voi tietysti hakea myös oman pankin kautta mutta usein tämä saattaa vaatia konttorissa käynnin tai jonkinlaisen takauksen lainalle. Tämä taas vie aikaa, jota ei ole silloin kun rahaa tarvitsee välittömästi.

Hakiessasi joustoluottoa netin kautta saat usein luottopäätöksen välittömästi ja rahat käyttöösi heti.

Kuinka Paljon Joustoluottoa Voi Saada?

Joustoluottoja myönnetään netissä yleisesti 500-5000 euron välisille summille. Näille summille et yleensä tarvitse minkäänlaisia vakuuksia tai takauksia lainallesi. Jos haluat hakea suurempaa joustoluottoa, niin silloin luoton hakemiseen vaaditaan yleensä joko jonkinlainen vakuus tai yhteishakija.

Maksuajat joustoluotoissa ovat yleisesti hyvin joustavat. Esim Euroloanin kautta haettavaan 5000 euron luottoon voit saada maksuaikaa jopa 24 kuukautta. Maksat siis luotosta pois n. 200 euroa kuussa.

Miten Löydän Parhaan Paikan Hakea Joustoluottoa?

Kun haet luottoa, niin kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

  • Täytätkö luotonantajan asettamat ehdot(ikä, taloudellinen tilanne etc.)
  • Kuinka paljon kuluja luotto sisältää(korot, kk-maksut etc.)
  • Onko luotontarjoajalla mitään erityisehtoja
  • Kuinka nopeasti olet valmis maksamaan lainan pois(mitä nopeammin, sitä vähemmän kuluja)

Lähes kaikki joustoluottoa tarjoavat palvelut tarjoavat sivuillaan lainalaskureita, joiden avulla voit aloittaa luottojen vertailun. Lainalaskurien antamat summat ovat kuitenkin aina alustavia, joten lopulliset luoton kulut kannattaa tarkistaa lopullisesta lainasopimuksesta.

Joustoluottoa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta koska hakemukset ovat aina ilmaisia. Et siis sitoudu mihinkään täyttämällä pelkän lainahakemuksen. Voit siis huoletta hakea luottoa ja vertailla lopulliset kulut eri yhtiöiden sopimuksista.

Jos haluat välttyä usean hakemuksen täyttämiseltä, niin netistä löytyy esim. Etua ja Freedom Rahoitus palvelut, jotka tekevät vertailun useiden eri lainapalveluiden välillä puolestasi.

Kuka Voi Hakea Joustoluottoa?

Joustoluottoja myöntävien paikkojen ehdot poikkeavat hieman toisistaan mutta yleisesti voidaan sanoa että voit hakea joustoluottoa, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet iältäsi vähintään 18-23 vuotias
  • Luottotietosi ovat kunnossa
  • Olet Suomen kansalainen
  • Taloudellinen tilanteesi riittää kuukausittaiseen takaisinmaksuun
  • Omistat verkkopankkitunnukset ja sähköpostiosoitteen

Milloin Laina Maksetaan Tililleni?

Suurin osa netin lainantarjoajista maksaa tänä päivän pikalainan heti tilillesi lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Jos joudut toimittamaan liitteitä(Esim. palkkatodistus) lainapalvelulle, niin myös tämän voi tehdä sähköisesti.

Yleisesti ottaen joustoluotto on siis käytettävissäsi jo saman päivän aikana hakemuksen hyväksymisen jälkeen, parhaillaan jopa 10 minuutissa.

Joustoluoton hakeminen tänä päivänä on siis todella helppo ja nopea prosessi. Kaukana ovat ne päivät jolloin lainan saamiseksi vaadittiin useita konttorikäyntejä sekä järjetöntä paperisotaa.

Joustoluotto Vs Kulutusluotto

Joustoluotto on paljon nykyaikaisempi rahoitusratkaisu kuin perinteinen kulutusluotto. Joustoluoton etuna verrattuna kulutusluottoon on ehdottomasti se että sinun ei tarvitse nostaa koko lainasummaa kerralla tilillesi ja maksat korkoja ja kuluja ainoastaan nostamistasi summista.

Joustoluotto sopii siis erinomaisesti esim. vararahastoksi pahan päivän varalle. Voit hankkia Joustoluoton vaikkapa nyt ja käyttää sitä vasta sitten kun joku yllättävä menoerä ilmaantuu. Et maksa joustoluotostasi minkäänlaisia kuluja ennen kuin nostat sitä tilillesi.

Mihin Tarkoitukseen Joustoluottoa Voi Hakea?

Lainaa voit hakea siihen tarkoitukseen mihin itse sitä haluat. Netin kautta haettuihin luottoihin et tarvitse selitystä luoton käyttötarkoituksesta.  Normaaleja tarkoituksia ovat vaikkapa remontti, ulkomaanmatka, auton korjaus ja kaikki muu, mihin tarvitset nopeaa rahoitusta.

Tulee aina kuitenkin muistaa se, että luottoa ei pidä ikinä hakea, jos et ole varma sen takaisinmaksusta. Varmista siis aina ennen joustoluoton hakemista, että sinulla on suunnitelma luoton takaisinmaksua varten.

Mikäli et pysty lyhentämään joustoluottosi minimierää, niin tämä voi pahimmillaan johtaa jopa luottotietojen menetykseen. Jos joudut maksuvaikeuksiin, niin ota aina yhteyttä lainantarjoajan asiakaspalveluun maksusopimuksen tekemistä varten. Lainapalvelut ovat tänä päivänä hyvin joustavia takaisinmaksun suhteen ja voit saada usea paikan kautta myös maksuvapaita kuukausia.

Kannattaa siis ehdottomasti toimia eikä vain odottaa ja antaa velkojen rästiintyä.

Päivitetty maaliskuu 27, 2019 klo 10:10

Ylläpito