Rahalaitos

In Lainat by Ylläpito kesäkuu 4, 2017

Rahalaitos
  • Lainaa 500-50 000 euroa
  • Luotettava toimija
  • Lainat kilpailutetaan puolestasi
  • Joustavasti maksuaikaa
  • Kotimainen palvelu

Hae Rahalaitos Lainaa Klikkaamalla Tästä

Rahalaitos Perustiedot

Oletko kyllästynyt selailemaan netin lukuisia lainapaikkoja ja vertailemaan korkoja? Säästä aikaa ja anna Rahalaitoksen ammattilaisten tehdä nämä puolestasi!

Rahalaitos on kotimainen lainapalvelu, joka kilpailuttaa sinulle parhaat lainatarjoukset useiden yhteistyöpankkiensa joukosta. Yhdellä hakemuksella saat monta lainatarjousta, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Lainaa voit hakea Rahalaitoksen kautta jopa 50 000 euroa ja maksuaikaa myönnetään joustavasti aina 15-vuoteen asti.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Rahalaitokselta voit hakea lainaa, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 20-vuotta täyttänyt
  • Sinulla on yli 10 000 euron vuosittaiset tulot
  • Luottorekisterissäsi ei ole merkintöjä

Luottoa voit hakea ilman vakuuksia tai takaajia.

Miten Lainaa Haetaan?

Ensinnäkin vaikka Rahalaitos kilpailuttaa lainat puolestasi, niin lainan hakeminen palvelun kautta on aina ilmaista! Sinun ei myöskään ole pakko hyväksyä saamiasi lainatarjouksia, joten lainaa voi hakea turvallisesti vaikka kokeilumielessä.

Itse lainan haku tapahtuu Rahalaitoksen sivuilta löytyvän nettihakemuksen avulla. Voit kätevästi ensin vertailla lainasummia ja laina-aikoja laskurin avulla, jonka jälkeen pääset täyttämään itse hakemuksen.

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat yleensä lainapäätöksen jo samana päivänä. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin saat joko sähköpostiisi tai postiisi lainatarjouksen allekirjoittamista varten.

Sopimuksen palauttamisen jälkeen rahat siirretään tilillesi 1-2 päivässä. Toki isommissa lainasummissa vaadittavat dokumentit saattavat hieman lisätä lainahakemuksen käsittelyaikaa.

Kuinka Paljon Maksan Kuluja Lainasta?

Näet alustavasti lainasi kulut yllä mainitusta lainalaskurista. Lopulliset kulut näet saamistasi lainatarjouksista. Lainaan liittyviä kuluja ovat esim. Tilinhoitomaksu, lainan avausmaksu ja korot.

Lainan avaus- ja tilinhoitomaksut eivät juurikaan vaihtele lainapalveluiden kesken. Koroissa sen sijaan saattaa olla huomattaviakin eroja. Koron suuruuteen vaikuttaa eniten lainan summa ja maksuaika.

Tarkista lainatarjouksista korot ja valitse edullisin vaihtoehto!

Yhteenveto

Rahalaitos on hyvä vaihtoehto lainanhakemiseen olit sitten hakemassa 500 euron vippiä tai 30 000 euron suuruista lainaa. Palvelun kautta on helppo löytää itselleen sopiva lainantarjoaja erittäin pienellä vaivalla.

Rahalaitos on lisäksi luotettava, turvallinen ja kotimainen palvelu.

Voimme suositella Rahalaitosta lämpimästi kaiken suuruisten kulutusluottojen hankintaan.

Hae Rahalaitos Lainaa Klikkaamalla Tästä

Päivitetty kesäkuu 4, 2017 klo 18:09

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.