Lainasto

In Lainat by Ylläpito lokakuu 30, 2017

Lainasto
 • Pikalainaa, joustoluottoa tai kulutusluottoa
 • Joustavat maksuajat
 • Lainaa jopa 5000 euroa
 • Ikäraja 18-22-vuotta
 • 100 % Suomalainen lainapalvelu
Hae Luottoa Lainastolta Klikkaamalla Tästä

Minkälaista Lainaa Voin Hakea?

Lainasto on erittäin monipuolinen ja 100 % Suomalainen lainapavelu, joka tarjoaa kolmea erilaista lainatuotetta.

Lainaston lainatuotteet ovat perinteinen kulutusluotto(2000-5000 €), Joustava tililuotto(3000 € luottoraja) sekä pieni pikalaina(100-400 €)

Lainaston kautta löydät siis takuuvarmasti juuri itsellesi sopivan lainatuotteen, olit sitten hakemassa pientä pikalainaa tai suurempaa joustoluottoa.

Lainan Myöntämisen Kriteerit

Lainan myöntämisen kriteerit eroavat Lainastolla hieman riippuen lainatuotteesta. Alla näet kaikkien Lainaston tarjoamien lainatuotteiden myöntämiskriteerit:

Pikalaina

 • Ikäraja 18-vuotta
 • Lainaa 100-400 euroa
 • Ei Maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen Kansalaisuus

Joustoluotto(Suosituin)

 • Ikäraja 21-vuotta
 • Luottoraja 3000 euroa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen Kansalaisuus
 • Vakituiset ja riittävät kuukausittaiset tulot

Kulutusluotto

 • Ikäraja 22-vuotta
 • Lainaa 2000-5000 euroa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomen Kansalaisuus
 • Vakituiset ja riittävät kuukausittaiset tulot

Miten Haen Lainaa?

Ensimmäisellä kerralla lainaa haetaan Lainaston verkkosivujen kautta löytyvän lainahakemuksen kautta. Valitset ensin haluamasi lainasumman ja tämän jälkeen tunnistaudut turvallisesti verkkopankkitunnusten avulla.

Tunnistauduttuasi pääset täyttämään hakemuksen, jonka täyttäminen vie korkeintaan 10-minuuttia. Hakemuksen voit täyttää 24h vuorokaudessa ja lainapäätöksen saat 5-15-minuutin kuluessa hakemuksen täyttämisestä.

Rahat maksetaan tilillesi palvelun aukioloaikoina välittömästi, jos lainapäätös on myönteinen!

Lainan Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu riippuu minkä lainatuotteen olet itsellesi valinnut.

Pikalaina maksetaan takaisin vuoden kuluessa joko kerta- tai osamaksulla. Saat siis pienelle pikalainalle jopa vuoden maksuaikaa! Lainasto on ainoa lainapalvelu, joka tarjoaa pikalainalle näin pitkää maksuaikaa.

Joustoluotto on jatkuva luotto, jota lyhennetään kuukausittain. Kuukausierä on minimissään 50 euroa ja maksimissaan 220 euroa. Voit toki lyhentää luottoasi kerralla myös enemmän niin halutessasi.

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, joka maksetaan takaisin 12-36 kuukauden kuluessa. Lainaa lyhennetään kuukausittain ja kuukausierän suuruus riippuu lainasummast/maksuajasta.

Riippumatta valitsemastasi luotosta, Lainasto lähettää sinulle kuukausittain laskun, jossa on tarkemmat ohjeet lainan takaisinmaksuun.

Tarvitsenko Takaajia Tai Vakuuksia?

Et tarvitse!

Kaikki Lainaston myöntämät lainat ovat täysin vakuudettomia lainoja, etkä myöskään tarvitse niiden saamiseksi esim. henkilötakausta.

Vakuudeton laina osaltaan takaa sen, että lainanhakuprosessi on todella nopea ja vaivaton!

Onko Lainasto Turvallinen?

Ehdottomasti!

Kun haet lainaa Lainastolta, voit olla varma että tietosi ovat turvallisissa käsissä eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Asiakkaan ja Lainaston väliset yhteydet on suojattu käyttäen SSL-tekniikkaa, jota käyttävät myös kaikki Suomen suurimmat pankit.

Yritys

Lainasto Oy on 100 % Suomalainen yritys, joka on myöntänyt erilaisia lainatuotteita Suomalaisille jo vuodesta 2011 alkaen.

Lainasto on osa GF Money konsernia ja se noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa. Lainatuotteiden hinnoittelu on myös erittäin läpinäkyvää eikä niihin lisätä mitään yllättäviä piilokuluja.

Lainasto Oy on rekisteröity ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston hyväksymä luotonantaja.

Kokemuksemme Lainastosta

Sekä omien kokemustemme että saamamme palautteen perusteella, voimme todeta että Lainasto on yksi Suomen monipuolisimmista ja suosituimmista pikalainapalveluista.

Palvelun kautta löytyy varmasti jokaisen tarpeeseen sopiva lainatuote. Voit hakea Lainastolta käyttöösi niin pikalainaa, kulutusluottoa kuin joustoluottoakin.

Lainaston verkkosivut ovat erittäin käyttäjäystävälliset ja lainanhaku ei voisi olla paljon helpompaa. Saat parhaillaan rahat tilillesi 20-minuutin kuluessa lainahakemuksen täyttämisen aloittamisesta!

Lainasto tarjoaa 100-400 euron pikalainalleen maksuaikaa jopa vuoden! Tätä mahdollisuutta et saa mistään muualta.

Myös Lainaston asiakaspalvelu on toimiva kokonaisuus ja esim. eräpäivän siirto tai vaikkapa maksuvapaan kuukauden hakeminen onnistuu vaivattomasti.

Voimme todella lämpimästi suositella lainastoa, olit sitten minkä tahansa lainan tarpeessa.

Yhteystiedot

Hae Luottoa Lainastolta Klikkaamalla Tästä

Päivitetty lokakuu 30, 2017 klo 14:50

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.