Etua.fi

In Lainat by Ylläpito kesäkuu 5, 2017

Etua
  • Lainaa jopa 50 000 euroa
  • Maksuaikaa todella joustavasti
  • Kilpailuttaa lainat puolestasi
  • Ikäraja 20-vuotta
  • Lainamarkkinoiden edullisin lainapalvelu

Hae Etua Lainaa Klikkaamalla Tästä

Etua Perustiedot

Etua.fi palvelun kautta voit hakea lainaa 500-50 000 euroa. Palvelu ei itse myönnä lainoja, vaan se etsii sinulle hakemuksesi perusteella parhaat lainapaikat. Saat yhdellä hakemuksella siis monta lainatarjousta, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Etua.fi toimii yhteistyössä Suomen johtavien finanssilaitosten kanssa ja sen valikoima on ylivoimaisesti Suomen laajin.

Etua pystyy kilpailuttamaan lainahakemuksesi siis todella monen eri pankin välillä ja tämä tarkoittaa sitä, että lainatarjous on hyvin usein edullisin mitä markkinoilta löytyy.

Alta näet kaikki pankit, joiden kanssa Etua.fi tekee yhteistyötä:

Etua Oy on perustettu vuonna 2008 ja se on Suomen vanhin rahoitusalan palveluita netissä välittävä yritys. Lainan hakeminen Etua:n kautta on kuluttajalle täysin ilmaista.

Etua veloittaa palkkionsa myönnetyistä lainoista pankeilta, joten kuluttajan ei tarvitse maksaa kilpailutuksesta mitään ylimääräistä.

Lainan Hakeminen ja Ehdot

Lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa. Täytä ensin ilmainen lainahakemus etua.fi sivustolla. Tämän jälkeen Etua välittää hakemuksesi eri pankeille, jotka lähettävät sinulle lainatarjouksen esim. sähköpostiisi 1-2 vuorokauden kuluttua hakemuksen täyttämisestä.

Kun olet löytänyt itsellesi sopivimman lainatarjouksen, niin allekirjoittamalla lainasopimuksen hyväksyt tarjouksen ja rahat siirretään tilillesi.

Voit hakea lainaa Etua.fi palvelun kautta jos täytät seuraavat ehdot:

  • Sinulla on puhtaat luottotiedot.
  • Olet vähintään 20-vuotias.
  • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa.
  • Ansaitset vähintään 850 euroa kuussa.

Lainojen Yhdistäminen

Etua palvelun kautta voit hakea lainaa jopa 50 000 euroa, joten palvelu sopii erinomaisesti lainojen yhdistämiseen. Jos olet joutunut tilanteeseen, jossa sinulla on esim. monta pientä ja kallista vippiä tai kulutusluottoa, niin yhdistämällä nämä lainat voit säästää merkittävän summan rahaa kuukausitasolla.

Lainojen yhdistäminen on siis taloudellisesti järkevää ja Etuan kautta tämä onnistuu helposti. Yhdistämällä lainat helpotat myös oman taloutesi seurantaa, koska kaikki lainan kulut ja maksut näkyvät yhdellä laskulla.

Mihin Voin Hakea Lainaa?

Kun haet lainaa netistä Etua.fi palvelun kautta, niin sinulta ei sen kummemmin udella lainan käyttötarkoitusta.

Voit siis hakea lainaa aivan mihin itse haluat, kuten vaikkapa lomamatkaan, auton hankintaan, remonttiin etc.

Lainaa Kannattaa Hakea Rinnakkaishakijan Kanssa

Etua.fi palvelun kautta voit hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa ja tämä kannattaa tehdä erityisesti silloin, jos olet hakemassa keskimääräistä suurempaa lainaa.

Kun haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, niin lainansaanti mahdollisuudet paranevat merkittävästi.

Rinnakkaishakija voi olla samassa taloudessa asuva henkilö, eli toisinsanoen avo- tai aviopuoliso. Kämppäkaverin kanssa lainaa ei voi hakea.

Rinnakkaishakijan kanssa lainaa hakiessa etuna on myös se, että saat hyvin todennäköisesti lainallesi huomattavastii paremmat ehdot, kuin silloin jos hakisit lainaa yksin.

Lainaa kannattaa siis aina hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, jos tämä on vain mahdollista!

Asuntolaina

Etua palvelun kautta voit kilpailuttaa myös asuntolainasi. Palvelu toimii täsmälleen samalla tavalla kuin kulutusluoton osalta. Etua lähettää hakemuksesi eri pankeille ja voit valita saamistasi tarjouksista parhaan.

Sinun ei siis tarvitse surffailla eri pankkien nettisivuilla tai ravata konttoreissa, vaan saat kaikki tarjoukset yhdellä hakemuksella. Kätevää eikö totta?

Etuan sivuilta löydät myös laskurit, joiden avulla voit vertailla eri suuruisten asuntolainojen kokonaiskustannuksia korkojen ja eri lyhennystapojen perusteella.

Yhteenveto

Etua on erittäin monipuolinen ja ennen kaikkea kätevä lainapalvelu.

Sen kautta lainan hakeminen on todella helppo ja nopea prosessi. Yleensä saat lainatarjoukset sähköpostiisi eri rahoituslaitoksilta jo saman päivän aikana.

Lainan hakeminen Etuan kautta on kannattavaa myös siksi koska voit olla varma että löydät itsellesi parhaimman lainatarjouksen. Etua kilpailuttaa lainat puolestasi ja säästää aikaasi.

Lainaa voit hakea todella laajalla skaalalla aina 500 euron pikalainasta 50 000 euron kulutusluottoon asti. Kaikki lainat ovat täysin vakuudettomia lainoja, joten aikaa ei turhaan kulu vakuuksien tai takaajien hankkimiseen.

Etua.fi palvelun asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Uunituoreen tutkimuksen mukaan asiakkaat olivat tyytyväisiä erityisesti palvelun nopeuteen ja verkkosivuston helppokäyttöisyyteen.

Voimme lämpimästi suositella tätä palvelua, olit sitten hakemassa 500 euron vippiä tai 20000 euron lainaa.

Yhteystiedot

Hae Etua Lainaa Klikkaamalla Tästä

Päivitetty kesäkuu 5, 2017 klo 11:39

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.