Lainojen Yhdistäminen

In Lainat by Ylläpito syyskuu 26, 2017

Onko sinulle kertynyt paljon pikalainoja tai kulutusluottoja eri paikoista? Haluaisitko pienentää lainojesi kuukausierää ja näin helpottaa taloudellista tilannettasi? Haluaisitko maksaa lyhennystä yhteen paikkaan ja samalla säästää tilinhoitomaksuissa?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, niin sinun kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Alta löydät netin parhaat paikat, jotka tarjoavat edullisia yhdistelylainoja kuluttajille.

Bank Norwegian

Bank Norwegian
 • Lainaa 1000-50000 euroa
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Maksuaikaa 1-15-vuotta
Lue Lisää Bank Norwegianista

Komplett Bank

Komplett Bank
 • Joustavaa luottoa jopa 50000 euroa
 • Ikäraja 23-vuotta
 • Maksuaikaa 1-15-vuotta
Lue Lisää Komplett Bankista

Etua

Etua
 • Yhdistelylainaa jopa 50000 euroon asti
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaikaa 1-15-vuotta
Lue Lisää Etuasta

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus
 • Luottoa 100-50000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaikaa 1-15-vuotta
Lue Lisää Freedom Rahoituksesta

Rahalaitos

Rahalaitos
 • Lainaa 500-50000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaikaa 1-15-vuotta
Lue Lisää Rahalaitoksesta

Lendo

Lendo
 • Lainaa 500-50000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaikaa 1-15-vuotta
Lue Lisää Lendosta

Zmarta

Zmarta
 • Luottoa jopa 50000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaikaa 1-15-vuotta
Lue Lisää Zmartasta

Omalaina

Omalaina
 • Luottoa 100-50000 euroa
 • Ikäraja 22-vuotta
 • Maksuaikaa 1-10-vuotta
Lue Lisää Omalainasta

Siimpl.fi

Siimpl.fi
 • Luottoa 500-50000 euroa
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Maksuaikaa 1-15-vuotta
Lue Lisää Siimpl.fi:stä

Miksi Yhdistää Lainat?

Jos olet ajautunut tilanteeseen, missä sinulla on useita pikavippejä tai pieniä kulutusluottoja yhtä aikaa maksettavana, niin kannattaa harkita lainojen yhdistämistä.

Tänä päivänä ei ole lainkaan harvinaista että ihmisillä on monia lainoja päällekkäin eri tarkoituksiin. Usein nämä lainat ovat suht pieniä mutta koroiltaan ja kuluiltaan kalliita.

Kun näitä kalliita lainoja kertyy paljon, niin usein kuukausittaiset tulot eivät enää riitä lyhennyksiin ja taloudelliset vaikeudet alkavat.

Yhdistämällä lainasi jonkin yllä mainitun palvelun kautta, voit säästää lainan kuluissa ja koroissa useita satoja euroja kuukaudessa ja näin helpottaa taloudellista tilannettasi. Yhdistelylainaa kannattaa hakea myös siksi, että hakeminen ei maksa sinulle mitään.

Jos olet tyytymätön lainatarjoukseen, niin voit jättää sen allekirjoittamatta ja mahdollisesti kokeilla seuraavaa lainapaikkaa.

Jos haaveilet lainattomasta elämästä mutta nykyisten lainojen kuukausierät tuntuvat mahdottomilta, niin kannattaa ottaa ensimmäinen askel kohti lainatonta elämää hakemalla yhdistelylainaa.

Tiivistettynä voidaan todeta että yhdistämällä lainat saat seuraavat hyödyt:

 • Lainanhoitokulut pienenevät huomattavasti
 • Korko muuttuu kilpailukykyisemmäksi
 • Laskujen maksu helpottuu koska maksat ainoastaan yhteen paikkaan
 • Rahaa jää kuukausittain muuhunkin kuin lainojen lyhentämiseen

Mitä Kautta Hakea Lainaa?

Kaikkien yllämainittujen paikkojen yhteistyöverkostoissa on kymmeniä eri lainapalveluita, joiden kautta lainojen yhdistäminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti.

Saat kätevästi yhdellä hakemuksella useita eri tarjouksia haluamallesi lainasummalle, joten löydät varmasti itsellesi sopivimman paikan hakea yhdistelylainaa.

Voit hakea lainaa vaikka kaikkien yllämainittujen paikkojen kautta, sillä se on sinulle täysin ilmaista ja sitoudut lainaan vasta siinä vaiheessa, kun allekirjoitat lainasopimuksen.

Saamamme palautteen perusteella voimme vielä todeta, että tällä hetkellä Bank Norwegian tarjoaa kaikista edullisinta lainaa erityisesti silloin, jos lainasumma on suurempi.

Lainanvälitys Palvelut

Suurin osa yllä mainituista lainapalveluista ovat ns. lainanvälityspalveluita. Tämä tarkoittaa sitä että ne eivät itse suoraan tarjoa lainaa, vaan välittävät lainahakemuksesi yhteistyökumppaneilleen. Yhteistyökumppanit sitten lähettävät sinulle lainatarjouksen, jos täytät heidän kriteerinsä luotonantoon.

Lainanvälityspalvelut ovat todella kätevä tapa hakea lainaa nopeasti netistä tänä päivänä. Et joudu turhaan kuluttamaan aikaasi vertailemalla eri lainapaikkoja, vaan saat yhdellä hakemuksella monta tarjousta, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Lainanvälityspalveluista voimme suositella erityisesti Rahalaitosta, jolla on tietojemme mukaan tällä hetkellä kaikista laajin yhteistyökumppaniverkosto Suomessa.

Miten Lainan Hakeminen Toimii

Jos netn kautta lainan hakeminen ei ole sinulle entuudestaan tuttua, niin alta löydät kiteytettynä esimerkin siitä miten lainanhakeminen käytännössä toimii.

 1. Mene haluamasi lainapaikan sivuille klikkaamalla ”Hae Lainaa” painiketta
 2. Täytä lainahakemus
 3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla
 4. Saat alustavan lainapäätöksen useimmiten välittömästi
 5. Lähetä tarvittavat liitteet ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti
 6. Rahat maksetaan tilillesi

Todella nopeaa ja käytännöllistä vai mitä? Lainanhakuprosessi vie aikaasi alusta loppuun n. 15 minuuttia ja riippuen lainasummasta voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana!

Kuka Voi Hakea Yhdistelylainaa?

Yhdistelylainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen raha-asiansa moitteetta hoitanut Suomen kansalainen. Toki ikärajoissa on eroja eri lainapaikkojen välillä ja ne vaihtelevat 18-23 vuoden välillä.

Tämän lisäksi erityisesti silloin jos haet suurempaa lainaa, niin sinulta usein vaaditaan esim. palkkatodistus, jolla todistat pankille olevasi maksukykyinen lainan suhteen.

Voit tänä päivänä hoitaa myös kaikki liitteiden lähetykset sähköisesti, joten tämäkään ei juuri hidasta lainanhakuprosessia.

Vaaditaanko Takaajia Tai Vakuuksia?

Ei vaadita!

Kaikki yllämainitut lainapalvelut myöntävät yhdistelylainaa täysin ilman takaajia tai vakuuksia.

Tärkeää Muistaa Kun Yhdistät Lainasi

Moni on varmasti kuullut sanonnan: Lainaa ei pidä ikinä maksaa toisella lainalla. Lainapaja.fi:n asiantuntijat ovat tästä hieman eri mieltä. Lainan voi hyvin maksaa toisella lainalla ja se on usein myös erittäin hyvä vaihtoehto tilanteissa, joissa kuluttajalle on kertynyt monta pientä lainaa päällekkäin.

Pitää kuitenkin muista se että kun maksat lainaa toisella lainalla, niin joudut todennäköisesti muuttamaan omia kulutustottumuksiasi hieman. Jos haluat päästä eroon ”lainakierteestä”, niin muista että yhdistelylainan ottamisen jälkeen et voi loputtomiin ottaa enää uusia yhdistelylainoja.

Kun olet saanut yhdistelylainalle taloudellisen tilanteesi hallintaan, niin sen jälkeen uusien lainojen ottaminen ei ole enää järkevää.

Yhdistä lainasi, jos tavoitteesi on joku seuraavista:

 1. Haluat järkevöittää lainojesi kulujen ja korkojen seuraamisen
 2. Haluat taloudellisen tilanteesi parempaan tasapainoon
 3. Haluat maksaa pienemmät lainasi pois yhdellä isommalla lainalla

Yhteenveto

Lainojen yhdistäminen on järkevä tapa tasapainottaa taloutta mutta ainoastaan silloin, jos kuluttajalla on vakaa aikomus esim. lyhentää yhdistelylainalla muut velat pois. Yhdistelylaina ei ole hyvä ratkaisu silloin, jos aikomus on käyttää rahat esim. lomamatkan hankintaan ja vain lisätä yhdistelylainan kulut entisten lainojen päälle.

Lainaamisessa yleensäkin on aina muistettava se, että lainaa ei tule ikinä hakea, jos menot ylittävät tulot.

Jos koet olevasi tilanteessa, jossa mielestäsi lainojen yhdistäminen on järkevää, niin kannattaa ehdottomasti hakea lainatarjous yllämainittujen palveluiden kautta. Lainahakemuksen jättäminen on sinulle täysin ilmaista ja sinun ei ole pakko hyväksyä lainatarjouksia, jos et ole niihin tyytyväinen.

Jaa Omat Kokemuksesi Lainojen Yhdistämisestä

Oletko yhdistellyt omia kalliita pikaluottojasi yhden suuremman ja edullisemman lainan alle?

Netissä puhutaan usein että lainojen yhdistäinen on riskialtista ja johtaa helposti vain lisävelkaantumiseen. Kommentoi siis alle meille ja muille kanssalainaajille omat kokemuksesi siitä, miten lainojen yhdistäminen on omalta osaltasi toiminut

Voit myös halutessasi esittää kysymyksiä lainojen yhdistämiseen liittyen. Asiantuntijamme pyrkivät vastaamaan kaikkiin kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Napsauta alta myös oma arviosi tästä artikkelista tähtien muodossa.

Päivitetty syyskuu 26, 2017 klo 13:47

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.