Koroton Pikavippi – Hae Ilmainen Laina Tilillesi

In Lainat by Ylläpito tammikuu 1, 2018

Netistä on tänä päivänä mahdollista saada jopa korotonta pikavippiä. Alla olevassa taulukossa esittelemme kaikki netin lainapaikat, jotka tarjoavat ilmaista lainaa asiakkailleen.

Yleisimmin pikavippiä saa korottomasti 100-500 euroa n. 30 päivän maksuajalla, mutta esim. Suomilimiitin kautta voit hakea jopa 1000 euron suuruisen ilmaisen ensilainan.

Valitse taulukosta itsellesi sopivin vaihtoehto ja hae koroton pikavippi tilillesi jo tänään!


LainapaikkaLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa
10-500 €30 vrk21-vuottaHae Lainaa
10-400 €30 vrk20-vuottaHae Lainaa
50-2000 €30 vrk21-vuottaHae Lainaa
100-300 €14-45 vrk18-vuottaHae Lainaa
10-1000 €30-60 vrk21-vuottaHae  Lainaa
100-300 €14 vrk18-vuottaHae Lainaa

Alta löydät tarkemman esittelyn paikoista, jotka myöntävät korotonta pikavippiä asiakkailleen:

Vivus

Vivukselta voit hakea 10-400 euron suuruisen pikavipin ilman korkoja tai kuluja 30 päivän maksuajalla. Vivuksen tarjous koskee ainoastaan uusia asiakkaita, eli jos olet jo aiemmin hakenut vippiä vivuksen kautta, niin et pysty tätä tarjousta käyttämään. Kun olet hakenut Vivukselta ilmaisen ensilainan, niin tämän jälkeen voit vanhana asiakkaana hakea lainaa jopa 2010 euroon asti. Ensimmäinen laina tulee toki olla kokonaisuudessaan takaisin maksettu ennen kuin voit hakea uutta lainaa.

Ferratum

Jos tarvitset pikalainaa netistä nopeasti, niin voimme suositella Limiitti.fi palvelua kaikille. Limiitin lainatuote on joustoluotto, jota se myöntää korottomasti 100-300 euroa. Takaisinmaksuaika on keskimäärin 45 vuorokautta ilman kuluja tai korkoja. Limiitin myöntämä joustoluotto on koroton aina 300 euroon asti, mutta voit hakea palvelun kautta luottoa jopa 2000 euroa. Tämä ei kuitenkaan ole enää korotonta. Limiitti.fi palvelun ikäraja on 18-vuotta.

Suomilimiitti

Jos olet 21-vuotta täyttänyt Suomessa asuva ja raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö, niin voit hakea Suomilimiitin kautta jopa 1000 € suuruisen korottoman joustoluoton. Koroton luotto tulee maksaa takaisin seuraavan kuun loppuun mennessä, joten voit saada korotonta maksuaikaa jopa 60 vuorokautta. Suomilimiitin joustoluoton maksimisumma on 2000 €.

Nordcredit

Nordcreditin päälainatuote on 3000 € suuruinen joustoluotto, mutta voit hakea sen kautta myös 100-300 euron suuruisen korottoman pikavipin 14 vuorokauden maksuajalla. Nordcredit sopii siis erinomaisesti tilanteisiin, joissa tarvitset pientä lisärahoitusta ja olet valmis maksamaan sen takaisin nopealla aikataululla. Voit hakea vipin palvelun kautta, jos olet 18-vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö.

Eurolimiitti

Korottomien Lainojen Erot

Tällä sivustolla esitellyissä korottomissa lainoissa on eroja jonkin verran. Oikeastaan eri palvelut tarjoavat kahdentyyppisiä korottomia pikavippejä.

Esim. Vivuksen tarjoamavippi on heidän päätuotteensa, kun taas vaikkapa Eurolimiitti tarjoaa korotonta lainaa osana päätuotettaan, eli joustoluottoa.

Kuluttajan kannalta näillä eroilla ei kuitenkaan ole juurikaan merkitystä, Kunhan vaan maksat lainasi pois eräpäivään mennessä.

Jos kuitenkin käy niin että et syystä tai toisesta pystykkään suoriutumaan maksusta eräpäivään mennessä, niin silloin kannattaa ehdottomasti valita joku palveluista, joka tarjoaa korotonta lainaa osana joustoluottoaan.

Kun otat lainan näiden palveluiden kautta, niin lainasi jatkuu normaalisti joustoluottona vaikka et maksaisikaan sitä eräpäivään mennessä. Esim. Vivuksen kautta otetun lainan maksamatta jättäminen johtaa heti maksumuistutuksiin.

Miten Lainaa Haetaan

Korottoman lainan hakeminen on todella helppo ja nopea prosessi. Menet vain haluamasi lainapalvelun sivustolle, valitset haluamasi lainasumman ja täytät lainahakemuksen.

Tunnistautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset ja luonnollisesti tililläsi ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, jotta voit saada lainaa.

Lainahakemuksen täyttäminen vie korkeintaan 10 minuuttia ja saat lainapäätöksen välittömästi. Myös rahat ovat heti käytettävissäsi jos lainapäätös on myönteinen.

Muista että lainapäätös ei vielä sido sinua mihinkään ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen sähköisesti, joten voit hakea lainaa monen paikan kautta ja vaalita itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Korottoman Vipin Takaisinmaksu

Haluamme loppuun korostaa että vaikka koroton pikavippi on todella houkutteleva ja hyvä ratkaisu moneen tilanteeseen, niin on tärkeää muistaa että vippi pitää maksaa takaisin ajallaan. Jos et pysty maksamaan vippiä takaisin eräpäivään mennessä, niin kulut alkavat juoksemaan saman tien.

Kulut nousevat nopeasti korkeammiksi kuin normaalien vippien korot. Muista siis aina varmistaa että pystyt maksamaan lainasi takaisin ajoissa.

Toki tänä päivänä netin kautta lainaa myöntävät palvelut ovat hyvin joustavia tekemään maksusuunnitelmia. Joten jos et ole kykenevä maksamaan lainaa takaisin eräpäivään mennessä, niin kannattaa aina olla yhteydessä lainantarjoajaan ja yrittää tehdä maksusuunnitelma.

Näin säästyt suuremmilta kuluilta ja pahimmillaan luottotietojesi menetykseltä. Myös esim Eurolimiitin kautta voit saada joustoluotollesi jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa!

Korottoman vipin takaisinmaksussa ajallaan on myös se hyvä puoli että kun olet kerran maksanut lainasi pois, niin uuden lainan saaminen samalta palveluntarjoajalta on todella vaivatonta ja nopeaa.

Toivomme että löysit tältä sivulta itsellesi parhaan paikan hakea korotonta pikavippiä tilillesi. Klikkaa itsesi taulukon painikkeista lainahakemukseen ja hae vippi tilillesi jo tänään.

Päivitetty tammikuu 1, 2018 klo 10:35

Ylläpito