Mistä Lainaa Nopeasti Tilille?

In Lainat by Ylläpito elokuu 23, 2019

Mistä lainaa nopeasti tilille? Tämä kysymys käy varmasti usealla meistä mielessä kun yllättävä rahantarve iskee. Alta löydät lainapalveluita, joiden kautta voit hakea lainaa nopeasti tilillesi. Parhaimmillaan rahat ovat tililläsi jopa 15 minuutissa!

Bank Norwegian

Bank Norwegian on suhteellisen uusi lainapalvelu Suomen lainamarkkinoilla mutta sitäkin suositumpi. Lainaa heti voit hakea nopeasti jopa 50.000 euroon asti ja maksuaikaa myönnetään todella joustavasti 1-15-vuotta. Ikäraja palveluun on 23-vuotta.

Lue Lisää Bank Norwegianista

Rahapalvelu.fi

Rahapalvelu on erittäin luotettava, edullinen ja nopea lainapalvelu, jonka kautta voit hakea joustavaa tililuottoa tilillesi 100-4000 euroa. Ikäraja palveluun on ainoastaan 19-vuotta.

Lue Lisää Rahapalvelusta

Käyttöraha.fi

Käyttöraha.fi on lainapalvelu, minkä kautta voit hakea joustoluottoa tilillesi 1000-50.000 euroa. Palvelu on siitä erikoinen että lainalla ei ole lainkaan takaisinmaksuaikaa. Voit siis lyhentää kuukaudessa sen verran kuin haluat!

Lue Lisää Käyttörahasta

Rahalaitos

Jos et itse halua kilpailuttaa lainoja, niin anna Rahalaitoksen tehdä se puolestasi! Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia eri pankeilta. Lainaa 1000-50.000 euroa ja maksuaikaa aina 15-vuoteen asti.

Lue Lisää Rahalaitoksesta

Eurolimiitti

Jos tarvitset joustavaa rahoitusta arkeesi tililuoton muodossa, niin Eurolimiitti voi olla sinulle oikea ratkaisu. Lainaa 3000 euroon asti markkinoiden pienimmällä 10 % minimilyhennyksellä. Ensimmäinen 500 euron laina täysin kuluitta!

Lue Lisää Eurolimiitistä

Vivus

Vivuksen kautta voit hakea pikalainaa 10-2010 euroa. Vivus tarjoaa uusille asiakkailleen ensimmäisen vipin täysin ilman kuluja aina 400 euroon asti. Lainan hakeminen Vivukselta onnistuu, jos olet 20-vuotta täyttänyt ja omaat puhtaan luottotietorekisterin.

Lue Lisää Vivuksesta

Credigo

Jos olet pienen-keskisuuren pikaluoton tarpeessa, niin edullinen Credigo on hyvä vaihtoehto. Pikaluottoa 100-2500 euroa reilulla jopa 5-vuoden maksuajalla. Ikäraja Credigon lainapalveluun on 20-vuotta.

Lue Lisää Credigosta

Ferratum

Yksi Suomen suosituimmista joustoluottoa tarjoavista palveluista on Ferratum. Lainaa todella nopeasti aina 2000 euroon asti. Tarjolla myös 50-300 euron pikavippejä, jotka ovat uusille asiakkaille täysin kuluttomia!

Lue Lisää Ferratumista

Cashbuddy

Cashbuddy tarjoaa kuluttajille 1000-3000 euron suuruisia perinteisiä kulutusluottoja. Maksuaikaa lainalle saat jopa 60 kuukauteen asti ja ikäraja palveluun on 20-vuotta.

Lue Lisää Cashbuddysta

Matkaluotto

Jos reissubudjetissasi on parantamisen varaa, niin Matkaluotto auttaa! Hae perinteistä kulutusluottoa tilillesi jopa 10.000 euroa! Maksuaikaa lainalle 6-60 kuukautta.

Lue Lisää Matkaluotosta

Lendo

Lendo on suosittu lainanvälityspalvelu, joka kilpailuttaa yhdellä lainahakemuksella sinulle parhaan lainatarjouksen useiden eri pankkien joukosta. Lainaa 1000-50.000 euroa ja maksuaikaa jopa 15-vuotta.

Lue Lisää Lendosta

Aasa

Aasa on pitkään Suomen lainamarkkinoilla toiminut luotettava palvelu, jonka kautta voit hakea tilillesi 2000-5000 euron suuruisen kulutusluoton. Ikäraja Aasalle on 20-vuotta ja maksuaikaa myönnetään 6-24 kuukautta.

Lue Lisää Aasasta

Fellow Finance

Jos haluat kokeilla vertaislainaamista, niin Fellow Finance on hyvä vaihtoehto. Lainaa ihmisiltä ihmisille aina 15.000 euroon asti. Vertaislainan kulut ja korot ovat yleensä pienemmät kuin perinteisten lainojen!

Lue Lisää Fellow Financesta

Lainasto

Lainasto on monipuolinen lainapalvelu, minkä kautta voit hakea pikalainaa, joustoluottoa tai kulutusluottoa tilillesi todella nopeasti ja edullisesti. 100 % Suomalainen lainapalvelu, jonka asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa!

Lue Lisää Lainastosta

Suomilimiitti

Suomilimiitin todella suosittu 2000 euron suuruinen jatkuva tililuotto on oiva vaihtoehto, jos haluat joustoa talouteesi. Ota luotto vaikka vararahastoksi pahan päivän varalle, sillä maksat kuluja vasta kun nostat luottoa tilillesi!

Lue Lisää Suomilimiitistä

Yleislaina

Hae Yleislainan kautta perinteinen kulutusluotto tilillesi todella nopeasti! Ikäraja palveluun on ainoastaan 18-vuotta ja lainaa voit hakea 2000-5000 euroa. Maksuajan voit valita 6-24 kuukauden väliltä.

Lue Lisää Yleislainasta

Freedom Rahoitus

Voimme suositella Freedom Rahoitusta erityisesti silloin, jos olet suuremman lainan tarpeessa. Palvelun kautta voit hakea lainaa nopeasti aina 50.000 euroon asti todella joustavilla maksuajoilla.

Lue Lisää Freedom Rahoituksesta

Halino

Halino tarjoaa edullista kulutusluottoa 100-6000 euroa. Voit hakea lainaa ilmaisella nettihakemuksella 24h vuorokaudessa ja lainapäätöksen saat aina välittömästi. Maksuaikaa lainoille saat 1-5-vuotta.

Lue Lisää Halinosta

Ekstraluotto

Hae tililuotto käyttöön itsellesi minuuteissa Ekstraluoton kautta. Tililuoton suuruus on 2100 euroa ja se on käytössäsi luottorajasi puitteissa aina kun haluat. Ikäraja Ekstraluoton palveluun on 21-vuotta.

Lue Lisää Ekstraluotto

Euroloan

Euroloanin tarjoaa kätevää tililuottoa aina 10.000 euroon asti. Lainaehdot ovat todella joustavat ja voit päättää itse haluamasi lainasumman 50 euron tarkkuudella. Euroloan on yksi Suomen suosituimmista pikalainayhtiöistä ja sen asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Lue Lisää Euroloanista

Komplett Bank

Komplett Bank on Norjalainen pankki, joka on saapunut Suomen lainamarkkinoille vuonna 2017. Kyseessä on siis uusi lainapalvelu ja sen lainatuote on 1000-50.000 euron suuruinen joustoluotto. Kiinteää maksuaikaa ei lainassa ole, eli maksat halutessasi vaikka pelkästään korkoa!

Lue Lisää Komplett Bankista

Ostosraha

Ostosraha myöntää 400-10.000 euron suuruisia kulutusluottoja 20-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Hae lainaa nopeasti tilillesi jopa 10.000 euroa. Hakemus on täysin ilmainen!

Lue Lisää Ostosrahasta

Nopsalaina

Nopsalainalta voit hakea lainaa 2000-20.000 euroa. Maksuaikaa saat jopa 10-vuotta ja lainapäätöksen todella nopeasti jopa 15-minuutissa. Lainan saamiseen vaaditaan hakijalta 22-vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Lainan hakeminen on ilmaista ja lainasopimuksen voit allekirjoittaa suoraan netissä.

Lue Lisää Nopsalainasta

Limiitti

Limiitti.fi tarjoaa 50-2000 euron suuruista lainaa joustavilla ehdoilla. Palvelun erikoisuutena on se, että saat ensimmäisen lainan 500 euroon asti täysin ilmaiseksi. Klikkaa alta, täytä nopea hakemus ja saat rahat tilillesi lähes välittömästi.

Lue Lisää Limiitistä

Ehtoja Nopean Lainan Saamiseen

Ensimmäinen ehto nopean lainan saamiseen on se että kaikki lainayhtiöt vaativat hakijoilta puhtaat luottotietomerkinnät. Jos sinulla siis löytyy tililtäsi maksuhäiriömerkintä, niin lainan saaminen on erittäin hankalaa jos ei mahdotonta tänä päivänä.

Tämä osoittaa sen että lainayritykset toimivat nykyään vastuullisemmin kuin ennen. Luottotiedottomalle lainaaminen on vastuutonta toimintaa koska usein luottotiedottoman maksukyky ei riitä lainan takaisinmaksuun.

Poikkeustapauksia toki myös löytyy ja on paljon luottotietonsa menettäneitä henkilöitä, joiden maksukyky riittää lainan takaisinmaksuun. Netin kautta lainan saaminen ei silti usein onnistu, joten näiden henkilöiden kannattaa keskustella lainasta oman pankin kanssa.

Ensimmäisenä ennen lainan hakemista netin kautta kannattaa siis varmistua että luottotiedot ovat kunnossa. Jos täytät tämän ehdon, niin lainan saaminen on suht helppoa.

Pienemmän vipin saamiseen ei välttämättä vaadita edes mitään vakituisia tuloja, vaan riittää että täytät lainapalvelun vaatiman ikärajan ja sinulta löytyy vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset.

Kun lähdetään hakemaan isompaa lainaa, niin tällöin hakijalta vaaditaan yleensä vakituiset kuukausittaiset tulot. Tulorajat vaihtelevat lainasummien ja lainapalveluiden välillä. Jos haluat tarkempaa tietoa lainan saamiseen vaadittavista tulorajoista, niin parhaiten saat tietoa niistä valitsemasi lainapalvelun asiakaspalvelusta.

Isommissa summissa myös yhteishakija helpottaa lainan saamista. Jos siis haet luottoa esim. avopuolisosi kanssa, niin yleensä mahdollisuudet saada isompi laina paranevat huomattavasti.

Lainaaminen vuonna 2017

Vielä vuosikymmen sitten lainan hakeminen oli iso prosessi ja se vei aikaa sekä vaati henkilökohtaisia käyntejä pankissa. Nykyään vuonna 2017 asiat ovat kuitenkin toisin.

Lainaa voi hakea netin kautta todella nopeasti ja turvallisesti. Yleensä lainan hakemiseen vaaditaan ainoastaan yksinkertaisen nettihakemuksen täyttö ja tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla.

Tämä on hieno asia koska kulutustottumukset ovat vuosien saatossa muuttuneet ja ns. ”vanhan kansan” periaate että velkaa ei oteta ei päde enää nykyajan ihmisiin.

Netin kautta lainaaminen on nykypäivää ja koska palveluita on jo niin  paljon ja kilpailu on kovaa, niin myös lainojen kulut ja korot ovat kilpailukykyisellä tasolla.

Toivottavasti löysit tältä sivulta paikan mistä voit hakea lainaa nopeasti tilillesi. Jos et, niin testaa kätevää hakukonettamme, jonka avulla löydät takuuvarmasti juuri sinulle sopivimman lainapalvelun.

Voit myös lähettää meille viestin yhteydenottolomakkeen kautta, niin autamme sinua lainapaikan valinnassa.

Päivitetty elokuu 23, 2019 klo 10:00

Ylläpito