Zmarta

In Lainat by Ylläpito elokuu 29, 2017

Zmarta
  • Lainaa 50 000 euroon asti
  • Maksuaikaa 1-15 vuotta
  • Ikäraja 18-vuotta
  • Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella
  • Lainaa ilman vakuuksia

Hae Zmarta Lainaa Klikkaamalla Tästä

Zmarta Esittely

Zmarta on uuden ajan rahoituspalvelu, jonka avulla voit yhdellä lainahakemuksella kilpailuttaa lukuisia lainantarjoajia. Zmartan avulla varmistat että löydät itsellesi parhaan mahdollisen lainapaikan todella pienellä vaivalla.

Sinun ei tarvitse itse kilpailuttaa useita lainoja, vaan Zmarta tekee sen puolestasi. Kaikki Zmartan yhteistyökumppanit myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Samantyyppisiä palveluita lainamarkkinoilla ovat mm. Lendo, Freedom Rahoitus ja Etua.fi palvelut.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Voit hakea lainaa Zmartan kautta, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet Suomen kansalainen
  • Olet yli 18-vuotias
  • Sinulla on luottotiedot kunnossa
  • Omaat säännölliset palkka- tai eläketulot
  • Sinulla on verkkopankkitunnukset, sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä

Paljonko Lainaa Myönnetään?

Zmartalla on useita yhteistyökumppaneita ja tästä syystä myös lainaskaala on todella kattava. Zmartan kautta voit hakea lainaa pienistä 500 euron pikavipeistä jopa 50000 euron suuruisiin lainoihin!

Miten Laina Maksetaan Takaisin?

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Saat lainanmyöntäjältä tarkemmat ohjeet lainantakaisinmaksuun lainasopimuksen syntymisen jälkeen.

Maksuaikaa lainallesi saat Zmartan kautta jopa 15-vuoteen asti!

Voit alustavasti vertailla lainasi kuukausieriä eri summilla ja maksuajoilla Zmartan sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla.

zmarta-laskuri

Onko Zmarta Edullinen?

Zmarta on yksi sivustomme edullisimmista lainoista! Tämä johtuu pitkälti siitä, että voit itse valita sinulle sopivimman ja edullisimman lainantarjoajan lukuisten eri vaihtoehtojen joukosta.

Erityisesti isommat lainat kannattaa kilpailuttaa Zmartan kautta, koska pidemmillä maksuajoilla luonnollisesti lainojen kulut eroavat hyvinkin paljon toisistaan.

Paljon Lainan Hakeminen Maksaa?

Ei mitään!

Zmartan kautta lainan hakeminen on hakijalle täysin ilmaista.

Voinko Yhdiatää Lainani Zmartan Avulla?

Ehdottomasti!

Lainojen yhdistäminen on itseasiassa yksi Zmartan tarjoamista palveluista. Zmartan kautta voit kätevästi hakea yhden suuremman lainan, jonka avulla maksat pois useita pieniä ja kuluiltaan kalliita lainoja.

Lainaa Rinnakkaishakijan Kanssa

Erityisesti isommissa lainasummissa lainaa kannattaa hakea mahdollisuuksien mukaan rinnakkaishakijan, kuten esim. puolison kanssa.

Kun lainanhaussa käytetään rinnakkaishakijaa, niin lainan saamisen mahdollisuudet ovat huomattavasti paremmat kuin yksin hakiessa

Onko Palvelu Turvallinen?

Zmarta käyttää tiedonvälityksessä kaikkien suurimpien pankkienkin käyttämää SSL-suojausta, joten palvelu on ehdottomasti turvallinen.

Yrityksestä

Zmarta on osa pohjoismaista Freedom Finance Konsernia. Konsernin omistaa sijoitusyhtiö H.I.G Europe, joka työllistää yli 200 työntekijää ja sillä on toimintaa Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa.

Zmartan yhteistyökumppaneita taas ovat Suomessa ja maailmalla toimivat rahoitusyhtiöt, jotka ovat myöntäneet pienlainoja sadoille tuhansille tyytyväisille asiakkaille.

Suosittelemme Zmartaa erityisesti niille, jotka ovat hakemassa suurempaa kulutusluottoa tai haluavat yhdistää pienet ja kalliit lainansa.

Klikkaa alta Zmartan lainahakemukseen ja hae kulutusluotto tilillesi jo tänään!

Hae Zmarta Lainaa Klikkaamalla Tästä

Päivitetty elokuu 29, 2017 klo 10:42

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.