Credigo

In Lainat by Ylläpito kesäkuu 4, 2017

Credigo
 • Lainaa 100-2500 euroa
 • Maksuaikaa jopa 5 vuotta
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Markkinoiden edullisin lainapalvelu
 • Ei yllättäviä piilokuluja

Hae Credigo Lainaa Klikkaamalla Tästä

Credigo Esittely

Muissa pohjoismaissa jo vuodesta 2006 asti toiminut Credigo on nyt saapunut myös Suomen markkinoille. Luotettava ja nopea Credigo mainostaa itseään markkinoiden edullisimpana pikalainapalveluna ja sen hinnoittelu on sekä avoin että selkeä.

Credigon kautta voit hakea pikalainaa 100-2500 euroa ilman takaajia tai vakuuksia.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Lainaa voit hakea Credigolta, jos olet 20-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö ja sinulla on verkkopankkitunnukset.

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin rahat maksetaan tilillesi välittömästi palvelun aukioloaikojen puitteissa. Jos siis tarvitset lainaa nopeasti, niin Credigo on loistava vaihtoehto!

Lainan Hakeminen

Credigo lainaa voit hakea minä vuorokauden aikana tahansa täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen palvelun verkkosivustolla.

Kun olet jättänyt hakemuksen, saat lainapäätöksen välittömästi.

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin rahat siirtyvät tilillesi todella nopealla aikataululla.

Credigon Lainatuote

Netissä on tänä päivänä tarjolla todella monenlaisia lainavaihtoehtoja joustoluotoista luottokortteihin.

Credigon tarjoama lainatuote on näistä perinteisin eli kulutusluotto. Kulutusluotto on lainatuotteista kuluttajan kannalta yksinkertaisin vaihtoehto.

Rahat maksetaan kerralla tilillesi ja lyhennät luottoa tasaerissä kuukausittain siihen asti, kun koko saldo on maksettu takaisin.

Korot Ja Kulut

Credigon hinnoittelu on hyvin selkeä. Verrattuna moniin muihin lainapalveluihin se ei veloita lainoistaan minkäänlaisia avaus- tai kuukausimaksuja.

Maksat siis lainastasi ainoastaan korot etkä mitään muuta. Esimerkiksi 2000 euron laina 2 vuoden maksuajalla antaa kk eräksi 122 euroa. Maksat siis lainastasi takaisin yhteensä 2928 euroa.

Lainan Takaisinmaksu

Lainaa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Saat Credigolta kuukausittain laskun, jossa on tarvittavat tiedot takaisinmaksuun.

Laina-ajan voit valita 6-60 kuukauden väliltä hakemusta tehdessäsi.

Tarvitsenko takaajia tai vakuuksia?

Et tarvitse!

Kaikki Credigon myöntävät lainat ovat ns. vakuudettomia lainoja. Tästä syystää lainanhakuprosessi on todella nopea koska et joudu vakuuttamaan tai hankkimaan takaajia lainallesi.

Miksi Credigo?

Jos harkitset pienen-keskisuuren pikalainan hankkimista, niin Credigo voi olla sinulle hyvä ratkaisu mm. seuraavista syistä:

 • Lainaa jopa 2500 euroa
 • Maksuaikaa todella joustavasti 6-60 kuukautta
 • Kuukausikorko alkaen 3,42 %
 • Ikäraja ainoastaan 20-vuotta
 • Uusi ja luotettava lainapalvelu Suomen markkinoilla
 • Todella selkeä hinnoittelu, ei piilokuluja
 • Maksuton lainahakemus, jonka voit täyttää milloin haluat
 • Lainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajia
 • Laina maksetaan tilillesi todella nopeasti

Yrityksestä

Credigon on Suomen markkinoilla uusi lainapalvelu mutta muissa pohjoismaissa se on toiminut jo vuodesta 2006 asti ja myöntänyt kulutusluottoja jo yli 100 000 asiakkaalle. Credigolle on tärkeää luoda luottamussuhde asiakkaiden kanssa ja tämä näkyy mm. palvelun läpinäkyvästä hinnoittelusta.

Asiakkaalle ei tule yllätyksiä piilokulujen muodossa. Credigo on vastuullinen luotonantaja ja suomen aluehallintavirasto on myöntänyt sille luvan myöntää lainoja Suomessa.

Yhteystiedot

Jos tarvitset todella edullista kulutusluottoa tilillesi nopeasti, niin siirry Credigon ilmaiseen lainahakemukseen klikkaamalla alta:

Hae Credigo Lainaa Klikkaamalla Tästä

Päivitetty kesäkuu 4, 2017 klo 15:53

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.