Käyttöraha.fi

In Lainat by Ylläpito elokuu 17, 2017

Käyttöraha
  • Joustoluottoa 1000-50.000 euroa
  • Ikäraja 23-vuotta
  • Ei ennalta määriteltyä laina-aikaa
  • Markkinoiden suurin joustoluotto
  • Kilpailukykyiset korot

Hae Luottoa Käyttörahalta Klikkaamalla Tästä

Mikä On Käyttöraha.fi?

Käyttöraha on uusi lainapalvelu, joka on tullut Suomen lainamarkkinoille kesällä 2017. Käyttöraha tekee tiivistä yhteistyötä Norjalaisen Komplett Bankin kanssa, joka myöntää samankaltaisia joustoluottoja netissä.

Vaikka Käyttöraha on uusi lainapalvelu, niin sen suosion voi odottaa kasvavan räjähdysmäisesti Suomessa lähiaikoina. Syyt tähän löydät jatkamalla lukemista

Käyttörahan Joustoluotto On Poikkeuksellinen

Ensinnäkin verrattuna muihin joustoluottoa netissä tarjoaviin palveluihin Käyttörahan myöntämä jopa 50.000 euron suuruinen joustoluotto on poikkeuksellisen suuri. Toki voit hakea myös pienempää summaa mutta maksimissaan voit siis saada 50.000 euron luottorajan käyttöösi!

Tämä 50.000 euroa on ylivoimaisesti suurin joustoluotto, jonka Suomen lainamarkkinoilta voi itselleen hankkia. Tietojemme mukaan toiseksi suurin joustoluotto on Euroloanin tarjoama 10.000 euroa.

Toinen asia mikä tekee Käyttörahasta erityisen, on sen kehittämä takaisinmaksusysteemi. Saat itse päättää kuinka paljon lainaa lyhennät kuukausittain ja luotolla ei ole mitään takaisinmaksuaikaa.

Voit siis halutessasi esim. lyhentää ainoastaan korkoa joka kuukausi!

Miten Joustoluotto Toimii?

Käyttörahan joustoluottoa voit hakea ilmaisella nettihakemuksella palvelun sivujen kautta 24h vuorokaudessa.

Huomaa myös että hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten vaikka olet epävarma että haluatko ottaa lainaa, niin hakemus kannattaa kuitenkin käydä täyttämässä.

Täyttäessäsi hakemusta päätät että minkä luottorajan haluat itsellesi. Jos haluat esim 10.000 euron luottorajan, niin tämä on hakemuksen hyväksymisen jälkeen käytettävissäsi jatkuvasti.

Voit siis nostaa luottoa tilillesi rajasi puitteissa aina kun haluat!

Itse hakemuksen täyttäminen on helppoa ja se ei vie aikaasi kuin n. 10 minuuttia. Myös luottopäätöksen saat välittömästi täytettyäsi lainahakemuksen.

Lainan hakemiseen tarvitset ainoastaan verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten, matkapuhelinliittymän ja sähköpostiosoitteen. Jos haet suurempaa lainaa, niin sinulta saatetaan vaatia myös todistus tuloistasi.

Kuka Voi Hakea Lainaa Käyttörahalta?

Voit hakea joustoluottoa Käyttörahan kautta, jos täytät seuraavat reunaehdot:

  • Olet iältäsi vähintään 23-vuotias
  • Sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä
  • Sinulla on ollut vakituinen osoite Suomessa viimeiset 36 kuukautta
  • Omistat verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymän ja sähköpostiosoitteen
  • Sinulla on riittävän suuruiset kuukausittaiset tulot

Joustoluoton Kulut

Onko käyttöluotto sitten edullinen joustoluotto?

Ainakin palvelun sivulla ilmoitetun esimerkin mukaan se on täysin kilpailukykyinen verrattuna muihin joustoluottoja netissä tarjoaviin palveluihin.

Käyttöluoton esimerkin mukaan 10.000 euron lainalle muodostuu todelliseksi vuosikoroksi 14,9 %, mikä on todella kilpailukykyinen vuosikorko.

Tämän lisäksi kulut koostuvat avausmaksusta, mikä on 95 € ja kuukausittain perittävästä 5 € tilinhoitomaksusta. Käyttöraha ei peri avausmaksun lisäksi mitään nostokuluja kun nostat luottoa tilillesi. Tämä on ehdoton plussa koska juuri nämä nostoprovisiot tekevät yleensä joustoluotoista turhan kalliita.

Voi siis todeta että Käyttöraha.fi on todella varteenotettava vaihtoehto, jos haluat hakea joustoluottoa tilillesi!

Huomaathan myös että et maksa luotosta mitään kuluja ennen kuin nostat sitä tilillesi! Luotto sopii sii mainiosti myös esim. vararahastoksi pahan päivän varalle.

Pääset vertailemaan min. kuukausieriä lainoille eri summilla klikkaamalla alta itsesi Käyttörahan lainalaskuriin.

Yrityksestä

Käyttöraha.fi on osa Draivi Media Oy:ä, jonka alle kuuluu myös esim. lainanvälityspalvelu Arkadia Rahoitus. Kuten jo edellä mainittiin, niin Käyttöraha tekee yhteistyötä Norjalaisen Komplett Bankin kanssa.

Käyttöraha ei siis itsessään myönnä lainoja, vaan ne menevät Komplett Bankin käsittelyn kautta. Tämä ei missään nimessä ole huono asia koska pääset asioimaan yhden Norjan suurimman pankin kanssa ja tietosi ovat takuuvarmasti luotettavissa käsissä.

Lainaa Ilman Vakuuksia Tai Takaajia

Kaikki Käyttörahan myöntämät joustoluotot myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Sinun ei siis tarvitse kuluttaa aikaasi takaajien etsimiseen eikä esim. pantata taloasi.

Lainan vakuudettomuus myös tekee lainanhakuprosessista todella nopean ja mutkattoman.

Kokemuksemme Käyttörahasta

Koska kyseessä on todella uusi lainapalvelu, niin luonnollisesti meillekkään Lainapajassa ei ole siitä vielä hirveästi ehtinyt keryä palautetta.

Voimme kuitenkin todeta että kyseessä on luotettava ja edullinenkin joustoluottoa tarjoava palvelu. Erityisen kiinnostavan Käyttörahasta tekee se että se myöntää joustoluottoa todella laajalla skaalalla 1000-50.000 euroa.

Myös takaisinmaksun joustavuus houkuttelee. Lainalla ei ole takaisinmaksuaikaa eli voit itse päättää kuinka paljon luottoa lyhennät kuukausittain.

Toki sinun tulee lyhentää vähintäänkin korot. Alla olevasta taulukosta näet esimerkkejä lainan minimilyhennyksistä muutamilla eri lainasummilla:

LainapalveluLainasummaMin. KK-eräHae Lainaa
1000 €15 €Hae Lainaa
5000 €57 €Hae Lainaa
10.000 €110 €Hae Lainaa
15.000 €162 €Hae Lainaa
20.000 €215 €Hae Lainaa
25.000 €267 €Hae Lainaa
30.000 €320 €Hae Lainaa
35.000 €372 €Hae Lainaa
40.000 €425 €Hae Lainaa
45.000 €477 €Hae Lainaa
50.000 €530 €Hae Lainaa

Yhtestiedot

Hae Luottoa Käyttörahalta Klikkaamalla Tästä

Kokemuksia Ja Lisää Tietoa

Jos sinulle jäi vielä jokin mietityttämään Käyttörahassa, niin voit lukea palvelusta lisää esim. täältä: Käyttöraha.fi kokemuksia – Uusi joustava lainapalvelu – Lainaanyt.fi

Koska kyseessä on uusi lainapalvelu, niin toivomme myös että jaat meille kokemuksesi asioinnista Käyttörahan kanssa kommentoimalla alle.

Näin pidämme tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajan tasalla ja pystymme myös auttamaan muita lainantarpeessa olevia ihmisiä löytämään itselleen sopivan lainapalvelun.

Napsauta alta myös oma arviosi tästä artikkelista tähtien muodossa.

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.