Sisustuslaina

In Lainat by Ylläpito elokuu 29, 2017

Tarvitsetko nopeasti sisustuslainaa kodin uudistamiseen?

Jos olet uuden kodin omistaja ja tarvitset lisärahoitusta kodin sisustamiseen tai vaikkapa mielessäsi on vanhan kodin täydellinen uudistaminen, niin tältä sivulta löydät kaikki netin parhaat paikat hakea sisustuslainaa nopeasti ja helposti.

Katso Parhaat Paikat Hakea Sisustuslainaa Klikkaamalla Tästä

Sisustaminen on mukavaa puuhaa ja saat pienellä lisärahoituksella luotua kodillesi uuden ja juuri sinun näköisesi ilmeen.

Klikkaamalla yläpuolelta löydät useita eri vaihtoehtoja sisustuslainan hankkimiseen. Voit hakea pikalainaa aina 100 eurosta jopa 50.000 euroon asti. Vaihtoehtoja löytyy siis niin pieneen kuin vähän suurempaankin lainaan.

Voit itse päättää haluatko sisustaa kotiasi huonekaluilla, arvosineillä tai muilla esineillä. Sivustomme lainapalvelut eivät kysy sen tarkemmin sisustuslainan tarkoitusta.

Sisustuslainan suuruus on yleensä n. 1000-5000 euroa riippuen tarpeesta. Jos otat esim. 5000 euron suuruisen lainan ja maksat sen takaisin vaikkapa 5 vuodessa, niin kuukausittainen takaisinmaksuerä on n. 100 euroa.

Tämä ei siis ole mitenkään liian kallista huomioiden sen että saat kodillesi juuri sinulle sopivan ilmeen.

Vertaile Eri Lainapalveluita

Kun haet tämän suuruista lainaa, niin korot ja kulut voivat vaihdella eri rahoituslaitosten välillä huomattavasti. On siis tärkeää vertailla eri palveluita, jotta löydät itsellesi edullisimman lainavaihtoehdon.

Voit tällä sivustolla esim. tutustua lainavertailut osioomme jotta saat alustavasti paremman kuvan mistä sinun kannattaa sisustuslainaa hakea. Lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta koska se on aina ilmaista etkä sitoudu mihinkään ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Kokeile myös kätevää hakukonettamme, jonka avulla voit etsiä sopivaa lainapaikkaa haluamasi lainasumman ja iän mukaan.

Jos et halua itse vertailla eri lainapalveluita, niin markkinoilta löytyy palveluita, jotka tekevät tämän puolestasi. Esim. Rahalaitos ja Freedom Rahoitus tarjoavat sinulle yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta eri rahoitusyhtiöiltä.

Alla olevaan taulukkoon olemme vielä listanneet kaikki parhaat lainapaikat, joiden kautta voit hakea sisustuslainaa tilillesi nopeasti ja edullisesti.

LainapaikkaLainasummaIkärajaMaksuaikaLue Lisää
1000-50.000 €23-vuotta1-15-vuottaLue Lisää
  500-50.000 € 20-vuotta1-15-vuottaLue Lisää
  500-50.000 €18-vuotta1-15-vuottaLue Lisää
  400-10.000 € 20-vuotta 1-6-vuottaLue Lisää
  500-50.000 €20-vuotta1-15-vuottaLue Lisää
  1000-3000 €20-vuotta 1-5-vuottaLue Lisää
  500-50.000 € 20-vuotta1-15-vuottaLue Lisää
  2000-5000 € 20-vuotta 6-24 kuukauttaLue Lisää
  2000-5000 €18-vuotta 6-24 kuukauttaLue Lisää
500-50.000 €18-vuotta1-15-vuottaLue Lisää

Kuka Voi Hakea Sisustuslainaa?

Yleiset vaatimukset Sisustuslainan hakemiseen ovat seuraavat:

  • Vähintään 18-vuoden ikä(Useat lainapaikat vaativat kuitenkin 20-vuoden ikää)
  • Puhdas luottotietorekisteri
  • Riittävät kuukausittaiset tulot
  • Verkkopankkitunnukset, Sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä
  • Vakituinen osoite Suomessa

Jos nämä asiat ovat kunnossa, niin voit hakea lainaa vaikka heti. Kaikki sisustuslainaa myöntävät paikat tarkastavat asiakkaalta luottotiedot, joten jos sinulla on tililläsi maksuhäiriömerkintä, niin lainaa on mahdotonta saada.

Sisustuslainan Kulut Ja Korot

Lainaaminen suoraan netin kautta ei enää tänä päivänä ole niin kallista puuhaa kun yleisesti luullaan. Toki vieläkin saat todennäköisesti hieman edullisemman lainan jos haet sitä vaikkapa omasta pankistasi, mutta lainanhakuprosessi on yleensä huomattavasti monimutkaisempi ja usein tarvitset lainallesi jonkin vakuuden tai takaajia.

Kun haet lainaa netin kautta, niin takaajia tai vakuuksia ei vaadita ja lainan haku suoritetaan alusta loppuun kotisohvalta käsin. Et siis joudu ikäviin lainaneuvotteluihin ja rahat voit saada tilillesi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Lisäksi lainaaminen netistä on edullista. Alimmillaan korot alkavat niinkin alhaalta kuin 4,99 %. Muista kuitenkin aina tarkistaa lopulliset kulut ja korot lainasopimuksesta ennen kuin allekirjoitat sen.

Hae Sisustuslaina Jo Tänään

Netin kautta lainaamisessa on se hyvä puoli että lainan hakeminen ja saaminen on tehty todella helpoksi. Lainahakemuksen täyttäminen vie ylensä vain muutaman minuutin ja lainapäätöksen saat usein välittömästi.

Pienemmissä summissa myös rahat maksetaan tilillesi heti. Eli parhaimmillaan sinulla on sisustuslaina tililläsi 15-minuutissa ja pääset heti suunnitteleman kotisi uudistamista.

Jos sinulla on siis tarve sisustuslainalle, niin klikkaa alta ja etsi itsellesi paras vaihtoehto lainan hakemiseen.

Katso Parhaat Paikat Hakea Sisustuslainaa Klikkaamalla Tästä

Päivitetty elokuu 29, 2017 klo 10:49

Ylläpito