Lendo

In Lainat by Ylläpito kesäkuu 4, 2017

Lendo
  • Lainaa 500-50000 euroa
  • Maksuaikaa jopa 15-vuotta
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Kilpailuttaa lainapaikat puolestasi
  • Ikäraja 20-vuotta

Hae Lendo Lainaa Klikkaamalla Tästä

Lendo Perustiedot

Lendo on saapunut Suomen lainamarkkinoille vuonna 2014 eli se on suhteellisen uusi lainapalvelu kotimaassamme. Lendo on kuitenkin tominut muissa pohjoismaissa jo pitkään ja se on myöntänyt jo yli 500 000 pikalainaa kuluttajille.

Lendon konsepti on yksinkertainen: Sen tavoitteena on tarjota kuluttajille aina edullisinta lainaa. Tämä onnistuu siten että Lendo kilpailuttaa lainanhakuhetkellä useita eri lainapalveluita ja valitsee asiakkaalleen parhaan mahdollisen lainatarjouksen.

Lendo ei siis itse tarjoa lainaa, vaan se toimii yhteistyössä useiden eri rahalaitosten kanssa.

Miksi Hakea Lainaa Välittäjän Avulla?

Haluaisitko mieluummin selata itse netin satoja lainapalveluita läpi vai antaa Lendon hakea itsellesi parhaiten sopivan lainan, ilmaiseksi!

Rahoituslaitosten välillä on joskus mittaviakin eroja esim. koroissa, kuukausimaksuissa ja toimitusmaksuissa. Lendo tekee työn puolestasi ja poimii juuri sinulle parhaiten sopivan lainapaikan haluamiesi maksuaikojen ja lainasummien perusteella.

Hae siis lainaa Lendon kautta ja säästä rahaa.

Kuka Voi Hakea Lainaa?

Hakeaksesi lainaa Lendon kautta, sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  • Ikää vähintään 20-vuotta
  • Suomen kansalaisuus
  • Oma matkapuhelinliittymä ja verkkopankkitunnukset
  • Ei maksuhäiriömerkintöjä
  • Riittävät tulot lainan takaisinmaksuerien hoitamiseen

Miten Lainaa Haetaan?

Ensinnäkin pitää mainita että vaikka Lendo ei itse myönnä lainaa, niin lainan hakeminen palvelun kautta on silti kuluttajille ilmaista. Lendo veloittaa lainoista ainoastaan luottoa myöntäviä pankkeja, joten lainahakemus on kuluttajalle aina ilmainen!

Lainan haku onnistuu muutamassa minuutissa Lendon sivuilta löytyvän nettihakemuksen avulla. Jos hakemuksesi hyväksytään, niin saat rahat tilillesi jopa muutamassa tunnissa.

Luonnollisesti pienemmät lainasummat on mahdollista saada tilille nopeammin kuin suuremmat luotot.

Lendo etsii sinulle aina edullisimman mahdollisen lainan. Jos haluat vertailla haluamasi lainan kuukausieriä ja kuluja, niin voit tehdä tämän kätevästi Lendon sivuilta löytyvän lainalaskurin avulla.

Laskurin avulla näet haluamasi lainasumman arvioidun kuukausittaisen maksuerän, todellisen vuosikoron, tilinhoitomaksun ja kaikki muut luottoon liittyvät kulut.

Yhteenveto

Lendo on Suomen lainamarkkinoilla suhteellisen uusi palvelu mutta jo lyhyessä ajassa se on saavuttanut suuren suosion kuluttajien keskuudessa.

Lendo on Etua.fi palvelun kanssa yksi netin edullisimmista vaihtoehdoista hakea lainaa ilman vakuuksia nopeasti tilille.

Oli sinulla sitten tarve 500 € pikavippiin tai jopa 20000 euron lainaan, niin Lendo on erittäin hyvä vaihtoehto!

Hae Lendo Lainaa Klikkaamalla Tästä

Päivitetty kesäkuu 4, 2017 klo 17:39

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.